• TOT EN MET VRIJDAG 26 NOVEMBER GEEN VERZENDKOSTEN!
  • WEL EEN GEZELLIG GESIGNEERD EXEMPLAAR!

~Auteurs van eigen bodem~


Er zijn nog zoveel...

...andere auteurs die ons landje rijk is!
Velen zijn inmiddels een inspiratiebron voor me geworden en met anderen heb ik, veelal door social media, een fijn contact gekregen.

Ik wil ze graag met jullie delen en jullie vooral kennis laten maken met wat zij geschreven hebben.
Want geloof me...hun boeken zijn absoluut de moeite waard!

Bezoek deze auteurs ook eens op Facebook en Instagram.
Dat is al een feestje op zich... :-)

~*~*~*~


*Gillian King*

Gillian King is één van de auteurs die ik dit jaar ontdekt heb en oh, wat een pareltjes schrijft zij. Ik heb er nog maar twee gelezen maar de rest gaat zeker volgen. En daar komt bij dat het ook nog eens gewoon een heel lief mens is.

Klik hier voor de website van Gillian


*Marina Folkers*

Ik vroeg een keer op een Facebookgroep welke Nederlandse auteur ik niet mocht missen. Zo'n 75% riep Marina Folkers. En ze hadden gelijk. Ik heb haar 'Onder de Sterren van Montpellier' zelfs gebruikt als basis voor de fanfiction wedstrijd van 'Zomer & Keuning'. Niet alleen nam ze de moeite om het verhaal te lezen toen ik het haar vroeg maar ik kreeg er ook nog bruikbare tips bij. Hoe fijn is dat!

Klik hier voor haar boeken bij 'Zomer & Keuning'


*Lianne Reijntjes*

Lianne is de eerste auteur waarvan ik een boek las wat in eigen beheer was uitgegeven. En wat smaakte dat naar meer! Inmiddels heb ik haar 'in het echt' gezien bij de boekpresentatie van haar nieuwste boek! Ook is Lianne de marketingtijger die ik graag had willen zijn.

Klik hier voor de website van Lianne


*Wendy de Liefde*

Wendy is iemand met wie ik meteen een klik had. Een gewoon berichtje mondde uit in gezellige online gesprekjes. Heel bijzonder maar vooral erg leuk. Stay tuned: 1 november komt haar debuut uit!

Klik hier voor de website van Wendy


*Jet Nijland*

Jet en ik hadden al eens een videogesprek (wat gewoon 2,5 uur gezellig kletsen was!) voordat we samen op de Longlist van de 'Zin in Feelgood Schrijfwedstrijd' van LS Amsterdam belandden. Was dat even een feestje. Daar hebben we samen 'in real life' even flink op geproost! Jet is ook al zo'n gezelligerd om om je heen te hebben. En ook hier: begin 2022 komt haar debuut uit! 

Klik hier voor de website van Jet


*Marijke Vos*

'Wedden dat ik blijf' van Marijke Vos kreeg ik voor mijn verjaardag en wat was dat genieten! Ik besefte dat ik met mijn boeken wil bereiken wat Marijke bereikt bij mij: ultiem plezier!

Klik hier voor de website van Marijke


*Tamara Haagmans*

Een tijdje geleden las ik 'Plankenkoorts' van Tamara Haagmans. Ik was stomverbaasd. Hoe kan het dat er in Nederland zoveel mooie leuke boeken zijn waar ik nog nooit van gehoord had. Dit was er zo eentje. Ik heb van het boek genoten en heb de volgende absoluut in de planning staan. En Tamara zelf? Volg haar op Insta en je bent instant-vrolijk!

Klik hier voor de website van Tamara