Kort verhaal 'Graven naar Geluk' staat op de Shortlist van de 'Zin in Feelgood Schrijfwedstrijd'! De winnaar wordt 30 september bekend gemaakt!

~Korte verhalen~


Houd deze pagina in de gaten want...

...Hier zullen met enige regelmaat korte verhalen verschijnen die je kunt downloaden om te lezen!

Hoe leuk is dat! Ik vind dat in ieder geval superleuk!

Ik plaats ze als pdf-bestand wat inhoudt dat ze voor iedereen toegankelijk zullen zijn; ook voor de mensen zonder e-reader. Ze zullen niet op een e-reader te lezen zijn (denk ik, maar daar zullen de e-reader gebruikers ongetwijfeld meer van weten dan ik) maar verder wel op alle bekende apparatuur. Het zijn geen verhalen in boek-layout maar gewoon A4-formaat. 

Ze zijn ook gratis. Gewoon. Omdat ik dat wil. Als cadeautje aan jullie. 

*****

En heb je een verhaal gelezen? Schroom dan vooral niet om me te laten weten wat je ervan vindt!

Dat kan via mijn gastenboek, email of de bekende social media. Doen hoor! Geniet ik van ;-)


'Maneschijn & Pistachefudge'

Een schrijfwedstrijd waarbij de opdracht was dat het 'fanfiction' moest zijn. Ik voelde me superstom want ik wist niet eens wat fanfiction was! Georganiseerd door 'Zomer & Keuning' en ik besloot er vol voor te gaan!

Het resultaat is 'Maneschijn & Pistachefudge'. Mijn ode aan 'Onder de sterren van Montpellier' van Marina Folkers. Inmiddels heeft Marina het ook zelf gelezen (hoe gaaf!). Ze vond het leuk om haar verhaal van een andere kant te zien en ze wees me, heel lief, nog op een aantal kleine detailfoutjes. Nu had ik die, heel flauw, natuurlijk aan kunnen passen maar ik heb besloten dat niet te doen. Want het is geen wedstrijd meer. Het is een verhaal om gewoon lekker te lezen, om bij weg te dromen en stiekem weer opnieuw verliefd te worden op je eigen Musketier. Of op pistachefudge...dat mag ook!

Maneschijn En Pistachefudge Kort Verhaal
PDF – 472,1 KB 54 downloads

'Wien, Wien, nür du allein'

Tromgeroffel! Hier is het allereerste korte verhaal wat ik de wereld inslinger!
Het heet 'Wien, Wien, nür du allein' en heeft meegedaan onder de titel 'Verliefd in Wenen' aan de schrijfwedstrijd van MG Publishing voor het boek wat inmiddels verschenen is onder de titel 'Romcomnibus'. Dit verhaal was één van de 109 inzendingen. Het leek me toepasselijk om dit als eerste te plaatsen want: hallo! Oostenrijk! En omdat het nou eenmaal mijn verhaal is (lekker pûh) heb ik hem lekker weer zijn originele naam gegeven ;-)

Veel leesplezier!

Wien Wien Nur Du Allein Kort Verhaal
PDF – 591,4 KB 96 downloads