~Mariekes Blog~


Mijn leestips, deel 1

Met de zomervakantie voor de deur (hier in het noorden) of al in volle gang (het zuiden) leek het me leuk om mijn eigen leestips eens met jullie te delen. Ik lees het meeste feelgood en fantasy dus volgens mij zit er voor iedereen wel wat tussen. En ja, ik tip ook bevriende auteurs. Gewoon omdat ze het verdienen maar vooral omdat ze gewoon goed zijn ;-)

Lees meer »

Nieuws en toch ook weer niet...

Regelmatig krijg ik de vraag waar ik nu mee bezig ben. Een vraag die, zo besef ik zelf nu ook pas, best voor zweethandjes bij auteurs kan zorgen. Want een auteur is immers altijd wel met 'iets' bezig. Ofwel met krabbeltjes op papier, met beginnende ideetjes in dat bijzondere auteursbrein of zelfs al met iets wat al serieuzere vormen aan begint te nemen. Maar welk 'iets' is geschikt om te noemen wanneer zo'n vraag wordt gesteld?

Lees meer »

Slipperdagen en een beetje chaos

Nou, hè hè! Hier komt spuit elf met haar verslag van die toffe boekpresentatie! Slipperdagen & Zomerjurken is een feit! En wat voor een feit. Het was een fantastische dag in een nogal intens weekend. Mijn 'we proppen een heel jaar gewoon in een enkel weekend' samenvatting!

Lees meer »

Valentijnfestival 2023!

Toen Jet en ik vorig jaar op het Valentijnfestival zo genoten hadden, waren we er al snel uit: volgend jaar weer! Aangezien een jaar (en zeker dit jaar) voorbij gevlogen is, was het alweer zover.

Lees meer »

Onderdeel van een leesclub!

Al een paar maanden geleden vroeg Cindy van 'Romance op KoboPlus' of ze een maandje aan mijn schrijfpersoontje mocht wijden. Natuurlijk sla je zoiets niet af! Afgesproken werd dat april het moest worden. Toen moest 'Iets nieuws onder de zon' nog verschijnen. Ook al is de serie inmiddels compleet, het is dit eerste fijne deel dat in de leesclub besproken gaat worden.

Lees meer »