~Mariekes Blog~


World of Romance Event

Afgelopen vrijdag, 1 juli, was het allereerste World of Romance Event. En yours truly mocht daar naartoe. En niet als lezer maar als auteur, whaaa!

Lees meer »

Biebavontuur

In de week voordat ik naar Utrecht ging deed ik nog iets anders wat ik persoonlijk erg leuk vond! Want eindelijk, eindelijk kon ik een bibliotheekexemplaar van 'Klavers, Edelweiss & Sachertorte' vasthouden!

Lees meer »

Utrecht en Tamara Haagmans!

Het was bloedjewarm, zaterdag 25 juni. Ik was samen met lieve vriendin Monica op pad naar Utrecht. In de eerste plaats voor de boekpresentatie van Tamara Haagmans (Uit Onverwachte hoek) maar ook om lekker te shoppen in de stad zelf. 

Lees meer »

Een upgrade!

Enkele weken geleden kreeg ik, samen met alle andere Boekscout auteurs, het bericht dat de verkoopprijs van onze boeken omhoog zou gaan. Dit in verband met de papierschaarste en de daarbij behorende prijsverhoging. We vinden er allemaal wat van maar dat is nu niet van belang. Wat wel van belang was, was de nieuwe prijs die 'Klavers, Edelweiss & Sachertorte' zou krijgen: €22,99 Dat vond ik echt te hoog.

Lees meer »

Met de Brandweer mee!

Het is alweer ruim een week geleden maar dinsdag 26 april was een bijzonder leuke dag! Zonder al te veel over het verhaal te spoileren zal ik vertellen hoe leuk!

Lees meer »