~Mariekes Blog~


Limited Edition!

Whaaa! De meesten van jullie hebben het al op de socials gezien! Op 3 juli verschijnt Mijn hart in jouw handen. In paperback. En wát voor een paperback! De eerste druk wordt een heuse limited edition met fantastische sprayed edges!

Lees meer »

Covers en ander schrijversgedoe...

Een van de leukste dingen na het schrijven is, vind ik, dat moment waarop er daadwerkelijk aan de cover gewerkt gaat worden. Je geeft je wensen door, eventueel voorbeelden van andere covers en wacht af. Of, in mijn geval: je stuurt je volledige Pinterest bord met minstens 90 pins naar de uitgever met de begeleidende tekst: Dit vind ik mooi! 

Lees meer »

Mijn hart in jouw handen is verstuurd!

Vandaag plaatste ik deze foto op de socials. Want na het verwerken van alle feedback én stiekem al wat opmerkingen van Z&K zelf, was het dan eindelijk zover. Het manuscript van MHIJH was klaar voor verzending. Tenminste, de eerste versie dan. Want nu ben ik eerst in de wacht gezet. Daarna gaat het ongeveer zo:

Lees meer »

Mijn leestips, deel 1

Met de zomervakantie voor de deur (hier in het noorden) of al in volle gang (het zuiden) leek het me leuk om mijn eigen leestips eens met jullie te delen. Ik lees het meeste feelgood en fantasy dus volgens mij zit er voor iedereen wel wat tussen. En ja, ik tip ook bevriende auteurs. Gewoon omdat ze het verdienen maar vooral omdat ze gewoon goed zijn ;-)

Lees meer »

Nieuws en toch ook weer niet...

Regelmatig krijg ik de vraag waar ik nu mee bezig ben. Een vraag die, zo besef ik zelf nu ook pas, best voor zweethandjes bij auteurs kan zorgen. Want een auteur is immers altijd wel met 'iets' bezig. Ofwel met krabbeltjes op papier, met beginnende ideetjes in dat bijzondere auteursbrein of zelfs al met iets wat al serieuzere vormen aan begint te nemen. Maar welk 'iets' is geschikt om te noemen wanneer zo'n vraag wordt gesteld?

Lees meer »