Boekenweek!

Gepubliceerd op 11 april 2022 om 13:00

Boekenweek 2022! En ineens word ik, doordat ik superleuke auteurs als connectie heb op de socials (blij ei hier!) geconfronteerd met prachtige beelden van het Boekenbal! En meteen knal ik hem er maar in: wat had ik een ander, achterhaald en stoffig beeld bij het Boekenbal. Zo, dat het er maar uit is. Het enige wat ik nu kan denken, na al die prachtige foto's en filmpjes van blije en vrolijke mensen: dat wil ik ook!! 

Maar ik ben de Boekenweek op een andere manier aan het vieren. Zo ging ik gisteren naar Bruna hier in Heerhugowaard. Want daar kwamen drie toffe auteurs signeren en tja, het is zo ongeveer in mijn achtertuin dus kon ik niet níet gaan. Het was erg leuk om ze allemaal in het echt te zien. Ik volg ze al een tijdje via een hele gezellige facebookgroep en nu kon ik dus handjes schudden! De superlieve Sabina Stepanovic van wie ik het boek na het lezen waarschijnlijk kwijt ben aan jongste puber. Dan Lois Blommestein die ooit in een ver verleden als 18-jarige stagiaire was op de peuterspeelzaal waar mijn oudste toen naartoe ging. Die oudste is nu zelf 18... En de Grote Vriendelijke Reus Joseph Roelands. Ik had al veel over zijn boek gehoord en kan wel zeggen dat zijn boek een heel nieuw avontuur voor me zal worden. Het zijn trouwens allemaal boeken die nogal buiten mijn comfort zone liggen maar ik roep altijd tegen een vriendin dat daar de mooiste dingen gebeuren... ;-)

Dan vond ik de Boekenweek uitermate geschikt om mijn eerste winactie te doen! Dus via Instagram kun je tot 18 april 20:00 meedoen en maak je kans op een gesigneerd exemplaar van 'Klavers, Edelweiss & Sachertorte'. Doen dus! Als je op de foto klikt, kom je meteen op mijn Instagram pagina.

Voor Facebook komt er op een ander mooi moment een winactie!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.