Op 14 februari 2022 is de aftrap van de 'Beter Laat dan Nooit Mini-Blogtour'!


~Beter Laat dan Nooit

Mini-Blogtour~

'Klavers, Edelweiss & Sachertorte'

14-18 februari 2022


'Klavers, Edelweiss & Sachertorte'

werd afgelopen maart gelanceerd. Dit ging nogal met stille trom. De meeste winkels waren nog dicht dus een presentatie was niet mogelijk. Een blogtour was wel een mogelijkheid geweest als ik, marketingdummy ten top, op dat moment van het bestaan ervan had geweten. Mijn eigen boek promoten was voor mij net zoiets als het leren van een vreemde taal; fantastisch maar lastiger dan verwacht. Het afgelopen jaar heb ik wel het één en ander geleerd, al ben ik nog lang niet de marketingtijger die ik zou willen zijn. Maar ik vond dat ik wat schade in te halen had. En dus heb ik een soort mini-blogtour georganiseerd. Ik heb vijf boekenbloggers kunnen vinden die staan te popelen om het boek te lezen en alleen dat vind ik al een grote eer. 

Hieronder zal ik alvast de blogs plaatsen waar in februari de recensies zullen verschijnen. De bonusrecensie is van Tamara die mijn boek zelf al had gekocht, geen boekenblog heeft maar wel heel graag een recensie wilde leveren. Een soort cadeautje voor mij dus. Vandaar dat zij er als bonus bij staat. 

 

14 februari 2022:
De blog van Nikki (Nikkileest) vind je hier

15 februari 2022:
De blog op Hebban van Amarins (Frisian_Booklover) vind je hier (hiervoor moet je wel inloggen op Hebban)

16 februari 2022:
De blog van Naomi (Proudbookjunkie) vind je hier

17 februari 2022:
De blog van Carolien (Caroleest) vind je hier

18 februari 2022:
De blog van Deleestrein vind je hier

Ik zal op deze pagina reacties op de recensies plaatsen. Iets wat ik best spannend vind want vinden ze het boek leuk? Gaan ze ervan genieten? Kunnen ze over de beginnersfouten heen lezen die ik inmiddels zelf ook herken? 
Je zou als schrijfster van minder wakker liggen. 

Hoe dan ook. De boeken zijn verstuurd, het lezen is begonnen. Rest me nu niets anders dan wachten.... ;-)