~Hoe kom je aan mijn boeken?~


De Duinen van Westzand serie

ebook en audioboek verkrijgbaar bij onderstaande verkooppunten vanaf € 7,99 en gratis voor KoboPlus abonnees.

Klik op de afbeelding voor de verkooplink 

 


Klavers, Edelweiss & Sachertorte

'Klavers, Edelweiss & Sachertorte' is verkrijgbaar als paperback, ebook en audioboek. Ook zijn de paperback en audioboek beschikbaar bij de bibliotheek. Het ebook en audioboek zijn tevens gratis voor KoboPlus abonnees.

 


Het allermooiste zou zijn als je mijn boek bij je lokale boekwinkel koopt.

Dat kan fysiek bij één winkel in Alkmaar, namelijk:
* Van der Meulen's Boekhandel

Verder is mijn boek altijd in jouw lokale boekwinkel te bestellen. Dat kan bij elke erkende boekwinkel in Nederland en België. Op die manier help je de ondernemer én voor mij is het gunstig omdat op die manier meer mensen en winkels van mijn boek horen ;-)

Prijs: €22,99

Wil je op deze manier bestellen geef dan aan dat het om een bestelling bij Boekscout gaat en geef het ISBN nummer door: 978-94-643-1197-6


Dan is er ook de mogelijkheid om het boek via mij te bestellen. Dan ontvang je een gesigneerd exemplaar en een promotieboekenlegger! In dat geval zal ik wel verzendkosten berekenen: €4,10 binnen Nederland en €9,30 binnen Europa (niet aangetekend!). Stuur een mailtje naar info@mariekedouwesfransz.nl om te bestellen. Houd er rekening mee dat bestellen via mij iets langer zal duren dan via de overige kanalen. 

Prijs: €22,99 excl. verzendkosten.