Mijn schrijfsels in vogelvlucht


* 26 maart 2021: Mijn debuut 'Klavers, Edelweiss & Sachertorte' verschijnt in paperback bij Uitgeverij Boekscout.

* 30 augustus 2021: Met mijn verhaal 'Graven naar Geluk' op de longlist voor de Zin in Feelgood Zomerse Schrijfwedstrijd van LS Amsterdam.

* 6 september 2021: Het verhaal heeft het tot de shortlist geschopt! Uiteindelijk wint Miriam Mieserius maar wat een ervaring!

* 20 januari 2022: Ik tekende drie (!) contracten bij HarperCollins voor een ebook trilogie! Hoe ze me op het spoor kwamen? Door die schrijfwedstrijd van hierboven. Dus op de vraag of schrijfwedstrijden iets doen? Ja. Ze doen iets.

* 2 februari 2022: NBD Biblion is lovend over 'Klavers, Edelweiss & Sachertorte' en schaft pardoes 170 stuks aan!

* 1 september 2022: 'Iets nieuws onder de zon' verschijnt. Het eerste deel van de feelgoodtrilogie 'De Duinen van Westzand' is een feit. Het verhaal van de schrijfwedstrijd stond aan de basis voor dit boek en dat is nog steeds de beste beslissing ooit geweest.

* 22 september 2022: 'Iets nieuws onder de zon' staat op nr. 1 in de Hebban Feelgood Ranking en op nr. 5 in de algemene Hebban ranglijst! Tof detail: Mr. Stephen King staat op nr. 1... #lifegoals.

* 15 november 2022: 'Als Water en Vuur' verschijnt. Deel twee uit de trilogie 'De Duinen van Westzand.' 

* 9 februari 2023: Mijn debuut 'Klavers, Edelweiss & Sachertorte' verschijnt als ebook! Zo fijn om al die lezers die daarom vroegen, eindelijk blij te kunnen maken.

* 28 februari 2023: Het laatste deel van de trilogie 'Uit het juiste hout' verschijnt. Tegelijk verschijnt ook de ebundel met alle drie de verhalen ineen.

* 19 maart 2023: Samen met Jet Nijland schrijf ik één van de winnende verhalen voor de bundel 'Slipperdagen & Zomerjurken'. Ons verhaal 'Vlinders bij de wijn' wordt één van de acht verhalen. We zullen in de bundel komen onder pseudoniem Marjet Douwland.

* 5 april 2023: 'Iets nieuws onder de zon' is beschikbaar als audioboek. De serie krijgt audioboeken op verzoek van Storytel! Hoe tof is dat!

* 9 mei 2023: 'Als water en vuur' is beschikbaar als audioboek.

* 14 mei 2023: Mijn korte verhaal 'Me-time voor Valentijn' heeft het geschopt tot de bundel 'Beachclub Valentijn' van het Valentijnfestival. Ik deed mee aan de wedstrijd onder het pseudoniem Andrea Bake. 

* 1 juli 2023: Officiële boekpresentatie van 'Slipperdagen & Zomerjurken' in Cappelle a/d IJssel. Wat. Een. Feest!

* 6 augustus 2023: 'Vlinders bij de wijn' verschijnt als audioboek. Voorgelezen door Susan Muskee.

* 12 september 2023: Ik teken een nieuw boekcontract bij Zomer & Keuning! Daarmee neem ik afscheid van HarperCollins en plons ik van het ene warme bad in het andere. Mijn nieuwe feelgood zal in de zomer van 2024 verschijnen in zowel paperback als ebook.

* 31 oktober 2023: 'Klavers, Edelweiss & Sachertorte' verschijnt als audioboek bij Lind&Co. Daarmee is de KE&S cirkel eindelijk rond. Ingesproken door Susan Muskee.

* 21 november 2023: 'Uit het juiste hout' is beschikbaar als audioboek. Daarmee is de volledige trilogie ook te beluisteren.

* 3 juli 2024: 'Mijn hart in jouw handen' verschijnt in Limited Edition met fantastische sprayed edges!