Cijfers en lijstjes...

Gepubliceerd op 22 september 2022 om 10:35

Ik ben een mix van Oostenrijks, Indo en Hollands bloed (al hebben ze allemaal rood in hun vlag en misschien is rood daarom wel mijn favoriete kleur). Maar wat lijstjes betreft ben ik een rasechte Hollander. Ik ben er dol op! Maar geen lijstje wat ik ooit gemaakt heb is mooier dan deze...

Verlanglijstjes, favoriete boekenlijstjes, mooie mannen lijstjes, bucktlistlijstjes, to be read lijstjes, mooie landen lijstjes, favoriete filmlijstjes, favoriete muzieklijstjes... ik heb ze allemaal gemaakt. En sommige maak ik nog steeds. Maar nooit... nooit had ik durven dromen dat ik zelf in een lijstje zou staan. Op een rankinglijst zelfs. En ja, een ranking is tijdelijk. En die van Hebban wisselt zelfs dagelijks dus het is zo relatief als de pest. Dat weet ik allemaal! Maar toch... als je erop staat voelt dat bijna nog beter dan een verjaardag. Tenminste, bij mij. En ik ben dol op verjaardagen, laat dat even duidelijk zijn, haha. 

De hele blogtour lang doet 'Iets nieuws onder de zon' het lekker op die Hebbanlijst. En was ik de koning(in) te rijk toen we plek 14 aantikten. Gewoon, 14 is richting de top 10 en de top 10 is gewoon alles! Dacht ik. Want toen ik vanmorgen wakker werd zag ik dat 'Iets nieuws onder de zon' op nummer 5 stond! Vijf! Dat is 'uitgekomen dromen materiaal'! En wat een mooie top vijf. Want hoe stoer is het als je op plek 5 staat in een lijst waar de Koning van de Horror, Mr. Stephen King himself, op nummer 1 staat. En dat is mijn mooiste lijstje ooit! 

De top 5 van 22 september 2022. Ik was erbij!!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.