Met oudste dochter op pad!

Gepubliceerd op 20 september 2022 om 10:56

Zondag 18 september was het zover! Ik ging samen met de Puber naar de voorstelling van TisjeboyJay. In de Ziggo Dome. Had ik er zin in? Enorm! Maakte het mijn verwachtingen waar? Nee. Het ging daar ver voorbij... 

Een verslag van ons avontuur :-) 

"Op avontuur met oudste dochter - een ouderwets Marieke verslag

Daar gingen we hoor, samen op pad naar de Ziggo Dome. Dochterlief wilde al heel lang naar Tisjeboy Jay. En omdat ik hem ook wel kan waarderen dacht ik: ik ga met je mee lieverd. En omdat ik al een eeuwigheid geen Whopper meer had gehad, gingen we op tijd weg zodat we lekker bij de BurgerKing konden eten. Ja. Ik houd van Whoppers. Maar ik houd niet van een rij tot buiten aan toe... Dus bedacht mijn date dat New York Pizza ook prima zou voldoen. Aangezien ik ook van pizza houd... New York Pizza had geen rij. Maar ook geen tafeltjes dus stonden we uiteindelijk buiten onze slice op te eten. Niet precies wat we voor ogen hadden maar goed, we gingen naar Mr. Positive Vibe Positive Life dus we gingen natuurlijk niet miepen. Wel keken we onze ogen uit naar alle mannen die er rondliepen verkleed als bruid, banaan, Super Mario, boer en de Friese vlag (even een extra hartroffeltje). Blijkbaar ga je op die manier naar een dartswedstrijd! Uiteindelijk waren we, natuurlijk, ruim op tijd bij de Ziggo Dome en konden we naar binnen. Van tevoren hadden we gecheckt welke tassen mee naar binnen mochten. Rugzak: nee. Grote tas: nee. Kleine Dille-tas: ja! Echter, ik had ook nog een flesje spa rood meegenomen (Ziggo Dome maagd... wist ik veel). Dus de beveiliging checkt de tas. Alles was prima alleen mijn flesje mocht zo niet mee naar binnen. Hij moest de dop eraf draaien. Maar ja, spa rood hè. Daar staat niet voor niets geen '3x schudden voor gebruik' op Ik probeerde de man nog te waarschuwen maar het was al te laat. Mijn flesje spa rood deed wat spa rood altijd doet dus de man had een gratis douche. Maar hé! Positive Vibe, Positive life! En daar sta je dan. Met je flesje spa rood. Zonder dop. Geniet van de show mevrouw! Krijg je nu een bepaald beeld van mijn gezicht in je hoofd? Dat klopt. Lachen mag. Eh... Ja maar... ja maar... moet ik nu dat ding in één keer achterover gooien? Ik weet niet hoe het met jullie zit maar mijn lijf gaat daar heel raar van doen! Flesje dus leeggekiept en weggegooid want continu een flesje zonder dop in je handen én klappen... daar ben ik iets te klungelig voor. De show begon en ik kan niet anders zeggen: wat een artiest. Hij laat je nadenken, hij laat je lachen maar hij laat je vooral de wereld van een mooie kant zien. Alleen is dat niet meer waar iedereen aan denkt bij zijn naam en dat is jammer. Probeer het eens, zou ik zeggen. Zijn voorprogramma was een steengoede Guido Weijers dus dat was echt een cadeautje. Rond 22:15 liepen we de Ziggo Dome uit en toen hadden we al een vermoeden dat we de laatste bus vanaf het station naar huis niet meer gingen redden. Op een loeidruk station voor de zekerheid manlief ingelicht maar die had meer zin in in bed stappen dan in de auto. Snap ik. Evengoed wilde hij zich wel opofferen want ons zo in het donker laten staan, wilde hij ook niet. Lief toch? Maar hoera! De treintaxi bestaat nog steeds dus ik regelde zo'n ding, betaalde via iDeal en kon manlief met een gerust hart welterusten wensen. Tenslotte moest die ook om 6:15 de deur weer uit. Onze aankomsttijd in Heerhugowaard was 23:57. Rijden we bij Uitgeest, word ik gebeld. Met de taxicentrale. 'Sorry mevrouw, we hebben geen mensen dus uw rit kan niet doorgaan. Het geld storten we z.s.m. terug. Een fijne avond. Klik.' Okéééé. Tot zover plan A. Martin lag natuurlijk allang te knorren dus die konden we vergeten. Exit ook plan B. Gelukkig hebben we zo'n ingebouwd vervoersmiddel: de benenwagen! Want: positive vibe, positive life! Hallo plan C! We hadden alleen haast want een half uur later zou het gaan regenen en hoe positief onze vibes ook waren... daar hadden we echt geen zin in. Puber en ik zijn trots. Want we hebben het stuk naar huis binnen een half uur gelopen en droog gered. Yes! Best leuk om Heerhugowaard eens lopend by night te zien. Echt bruisend kun je het op dat tijdstip niet meer noemen... laten we het daar maar op houden. Hoe dan ook, we hebben een topavond gehad, hadden het gezellig samen en zijn twee mooie armbandjes en een scheurkalender voor 2023 rijker. Dus 2023 komt helemaal goed: positive vibe, positive life!"

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.