Fijne update

Gepubliceerd op 11 februari 2023 om 17:00

En toen was de laatste update ineens 4 maanden geleden! Wat is er veel gebeurd in de tussentijd. Vooral op boekengebied en daar gaat deze site natuurlijk het meest over, haha! 

Op 15 november 2022 verscheen 'Als Water en Vuur'. Het tweede deel uit de serie 'De Duinen van Westzand'. Het verhaal van Maggie en Renze werd heel goed ontvangen en heeft, zelfs in kersttijd, in de Feelgood Top 10 op Hebban gestaan! En dat voor een boek wat maar een piepklein beetje kerstig was. Ik was (en ben) trots! Deel 3, 'Uit het juiste hout' staat gepland voor 28 februari. Dus over iets meer dan twee weken. Zooo spannend. En deels ook een beetje jammer want dan moet ik echt afscheid nemen van Westzand. Iets wat me toch iets zwaarder valt dan ik had verwacht. 

Als extraatje verschijnt er, ook op 28 februari, een voordelige ebundel met alle delen bij elkaar. Superleuk! 

En dan kwamen de dames en heren van HarperCollins vorige week met een superfijne verrassing! Want van de reeds verschenen delen gaan namelijk luisterboeken gemaakt worden! Ik weet verder nog helemaal niks, behalve dat ze er echt komen. Maar alleen dat al is fantastisch. Stiekem heb ik zelf niet zoveel met luisterboeken maar ik weet dat er heel veel lezers (luisteraars) zijn die hier echt naar uitkijken. 

Als laatste is er nog een andere hele fijne update maar die gaat over mijn dierbare debuut! Vanaf afgelopen donderdag (9 februari) is 'Klavers, Edelweiss & Sachertorte' verkrijgbaar als ebook! Dat is iets wat ik al zo lang wilde maar ik moest wachten tot het eerste contract met Boekscout afliep. Nu was het zover en is het verhaal van Viola en Jochem eindelijk ook digitaal te lezen! 

Al met al hele fijne dingen die gebeurd zijn en staan te gebeuren. Nu maar hopen dat er mooie dingen blijven komen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.