Limited Edition!

Gepubliceerd op 17 maart 2024 om 20:02

Whaaa! De meesten van jullie hebben het al op de socials gezien! Op 3 juli verschijnt Mijn hart in jouw handen. In paperback. En wát voor een paperback! De eerste druk wordt een heuse limited edition met fantastische sprayed edges!

Klink ik schreeuwerig? Kan best. Maar whaaaa! Dat is dreams come true next level! Ik wist het oprecht niet. Zo'n drie weken geleden kreeg ik een bijlage bij een mailtje van Zomer&Keuning. De strekking was ongeveer zoiets: 'Kijk Mariek, we willen er een limited edition van maken. Lijkt het je wat?' Sprakeloos. Dat was ik. Ik heb echt een paar minuten naar dat scherm zitten staren. Mensen die me kennen weten dat ik een zwak heb voor limited editions. Want ze zijn zo mooi. En zo gaaf. En zo mooi. En zo gaaf. In mijn mooiste dromen van de afgelopen tijd kwam eentje met mijn naam erop niet voor. Maar hij komt er! En er komt nog meer aan. Maar dat verklap ik dan weer niet. Wat ik wel verklap? De flaptekst. Want tja, de inhoud wil ook wat ;-)

'Esmeralda runt met veel plezier cadeauwinkel De Smaragd, waar ze onder andere edelstenen en dromenvangers verkoopt. Wanneer haar vroegere crush, Mark, haar winkel binnenstapt zet dat haar wereld op zijn kop.

Voor Mark geldt hetzelfde al zit hij daar eigenlijk helemaal niet op te wachten. Hij is een snelle jongen die houdt van geld, mooie vrouwen en luxe. Dat hoeft niet per se in die volgorde, zolang hij alle drie maar binnen handbereik heeft. Een ongekunstelde vrouw als Esmeralda is wel het laatste wat hij zoekt maar zijn hart denkt daar duidelijk anders over.

Al snel leert hij van Esmeralda waar het werkelijk om draait in het leven en hij begint te begrijpen dat materialistische zaken nooit bovenaan zijn prioriteitenlijstje hadden mogen staan.

Esmeralda valt wederom als een blok voor Mark en dit keer is het wederzijds. Maar de timing kon niet slechter. Haar leven staat op het punt in een heftige achtbaan te veranderen en ze heeft alle steun nodig die ze kan krijgen. Daarom houdt ze hem in eerste instantie bewust op afstand. Maar is haar hart daar wel bij gebaat?'

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.