Schrijven is schrappen

Gepubliceerd op 3 mei 2021 om 22:36

Wanneer iemand die er kijk op heeft je een spiegel voorhoudt en positieve kritiek geeft kun je een paar dingen doen. Het naast je neer leggen of er iets mee doen. Ik kies voor het laatste. Dus toen ik te horen kreeg: 'Mooie site Mariek maar wel errug veel tekst...' Tja, dat kon ik alleen maar beamen. Schrijfster hè ;-) Bovendien vond manlief het ook geen loze kreet.

Nu geldt ook: schrijven is schrappen. Dus ben ik aan het schrappen geslagen. En heb ik de opzet van mijn blog veranderd waardoor er niet heel veel gescrolld hoeft te worden. Want een site die leuk is voor vrienden en familie is precies dat: leuk voor familie en vrienden. Maar dat is natuurlijk niet de opzet. Hij moet ook de moeite waard zijn voor passanten en andere geïnteresseerden. Dus bij deze: de nieuwe opzet van mijn blog. Mariekes Blog 2.0 zogezegd. To be continued...

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.