Geduld is een schone zaak!

Gepubliceerd op 5 mei 2021 om 15:58

In het kader van meer bekendheid genereren voor mijn boek heb ik de site Chicklit benaderd. Ik volgde hen al een tijdje en vond vooral hun recensies eerlijk en duidelijk. Dus ik heb gevraagd of zij belangstelling hebben voor mijn boek. Althans, of ze hem zouden willen lezen en er een recensie over zouden willen schrijven. 

Daar hadden ze wel oren naar maar omdat ze professionele recensenten in dienst hebben moeten die natuurlijk betaald worden. Dus dit wordt de eerste keer dat ik mijn boek, tegen betaling, laat lezen. Aan de ene kant voelt dat heel onnatuurlijk maar aan de andere kant: waarom niet? Hun bereik is groot dus indien daar een goede recensie uit komt rollen (fingers crossed!) is het effect merkbaar...hoop ik. Over een negatieve recensie weiger ik gewoon na te denken ;-)

Het kan alleen een tijdje duren want ze hebben het druk dus moet er worden gewacht. Maar wat in het vat zit verzuurt niet!

Tot die tijd ben ik op diverse social media sites aan het speuren naar andere mogelijkheden om in 'the picture' te komen. Elke dag ontdek ik nieuwe manieren die op een gegeven moment hun vruchten af moeten gaan werpen. 

En tussen al deze activiteiten door begint mijn nieuwe boek echt vorm te krijgen. En dát is iets waar ik ook erg veel voldoening uit haal!

Reactie plaatsen

Reacties

Angela
3 jaar geleden

Goed bezig, Marieke! Ik vind je website ook super mooi geworden. #trots!