Wat leest deze schrijfster?

Gepubliceerd op 10 mei 2021 om 19:35

Net zoals de meeste auteurs ben ik ook dol op lezen. Ik lees van alles maar mijn voorkeur gaat toch uit naar het genre wat ik zelf schrijf: de feelgood roman. Je merkt dat de ebooks en luisterboeken steeds meer terrein winnen maar ik geef toch nog steeds de voorkeur aan een fysiek exemplaar. Want ik ben zo'n muts: ik wil mijn boeken voelen, ik wil ze kunnen ruiken en er simpelweg naar kunnen kijken. Dat wordt lastig als het digitale exemplaren betreft. Wat ik graag doe en afgelopen week dan ook weer gedaan heb is een bezoekje brengen aan de lokale kringloop. Oh, wat word ik daar gelukkig van! Ik kwam thuis met een prachtige buit en kan niet wachten om te beginnen met lezen. 

Ook heb ik, doordat ik lid ben van een aantal facebook groepen, twee boeken gekocht van Nederlandse schrijfsters waar ik al veel over gehoord had: 'Onder de sterren van Montpellier' van Marina Folkers en 'Plankenkoorts' van Tamara Haagmans. De Marina Folkers heb ik afgelopen weekend gelezen en ik was aangenaam verrast. Het las vlot, het was niet langdradig, mooie emoties en had absoluut meer diepgang dan de gemiddelde supermarktromannetjes. Ik kreeg er spontaan een vakantiegevoel van. Kortom: een echte feelgood! Ze heeft nog meer boeken geschreven dus ik denk dat dit niet het laatste is wat ik van haar gelezen heb! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.