Eerste interview!

Gepubliceerd op 4 augustus 2021 om 17:43

Een aantal weken geleden had ik ineens een uitnodiging te pakken. Afkomstig van Ingrid Koens van Streekstad Centraal; een radioprogramma voor o.a. Langedijk, Heerhugowaard en Alkmaar. Zij maakt een Podcast genaamd 'Cultuurbuur' en ze vroeg of ik wilde komen vertellen over 'Klavers, Edelweiss & Sachertorte'. Natuurlijk wilde ik dat! 

Bloednerveus als ik was ging ik op weg (lees: Martin bracht me) naar Broek op Langedijk voor mijn allereerste radio optreden ooit! En nog wel omdat ik een boek had geschreven. Ik had er net zo goed naartoe kunnen vliegen denk ik. Ik werd opgewacht door Ingrid en geluidsman Kenneth die me allebei goed op mijn gemak konden stellen want man, man, man....wat was ik zenuwachtig. Ga ik geen gekke dingen zeggen (wat ik doe als ik nerveus ben), ga ik niet lollig proberen te zijn (wat ik doe als ik nog nerveuzer ben) en...het ergste van alles: ik weet hoe mijn stem klinkt en die is niet te plaatsen. Regelmatig krijg ik de vraag waar ik in vredesnaam vandaan kom? Tja, Rondje Nederland zeg ik altijd. Gestart in Friesland, omweg via Almere en Heerhugowaard als eindpunt. Dan krijg je dit. Hoe dan ook, Ingrid verzekerde me dat er niks mis was met mijn stem en dat het allemaal prima zou gaan. En natuurlijk had ze gelijk! Want wat was het een gezellig gesprek en wat was het leuk! 

Het resultaat staat op de websites van Langedijk Centraal, Heerhugowaard Centraal en Alkmaar Centraal én is vereeuwigd op Spotify! Hoe cool is dat? 
Ik. Sta. Op. Spotify. 

Natuurlijk zijn er nog wat foto's gemaakt en oprecht blij en gelukkig ging ik terug (nu met de bus) en het eindresultaat is zo leuk geworden. Ik ben super tevreden. Sinds gisteren staat het interview online en stiekem ben ik best trots. Ik heb een interview gehad. Als auteur. Van een boek! Dat is een dikke check op mijn To-Do list! 

Je kunt het interview hier beluisteren of opzoeken op Spotify onder 'Cultuurbuur'. Ik ben de uitzending van 3 augustus 2021. Alleen mijn achternaam....dat blijft toch een dingetje hè...

 

Toevoeging: wanneer je erachter komt dat het hele interview ook op YouTube staat! Hier dus. Zonder bewegend beeld maar toch ;-)

Samen met Ingrid Koens (klik op de foto's voor een vergroting)

Samen met geluidsman Kenneth

Truus Nerveus! Voor de eerste keer zo'n zwaar geval op mijn hoofd wat níet voor een gehoortest is, haha!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.