Nieuwe pagina: Korte verhalen!

Gepubliceerd op 22 augustus 2021 om 14:15

Goed, het is een beetje mosterd na de maaltijd omdat het eerste korte verhaal al gepubliceerd is maar toch: een officiële blogpost over mijn nieuwste pagina. Een pagina met korte verhalen! Op dit moment zijn het voorlopig alleen korte verhalen die ik in de loop der tijd naar diverse schrijfwedstrijden heb gestuurd maar wellicht dat daar in de toekomst nieuwe verhalen bijkomen. Ik merk dat ik het schrijven van korte verhalen namelijk toch wel heel leuk vind om te doen!

Ik ga ze plaatsen als een pdf-bestand wat door iedereen gewoon gedownload kan worden. Gratis. Omdat ik dat leuk vind en omdat ik mensen wil laten genieten van mijn schrijfsels. Want dat ze niet uitgekozen zijn voor publicatie wil niet zeggen dat ze de moeite van het lezen niet waard zijn!

Houd deze pagina dus in de gaten voor nieuwe downloads en vooral:

Laat me weten wat je van de verhalen vindt!

Klik op de afbeelding om meteen van het eerste verhaal te kunnen genieten!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.