Auteurs in real life!

Gepubliceerd op 6 september 2021 om 09:58

Afgelopen zaterdag (4 september) ben ik naar de boekpresentatie geweest van 'Opgescheept'. Dit is het eerste deel van de nieuwe trilogie van Lianne Reijntjes. Ik volgde haar al langere tijd op Instagram en omdat de presentatie in Alkmaar was (lees: fietsafstand voor mij dus) moest ik daar natuurlijk naartoe! 

Het was onwijs leuk om mee te maken en door Lianne werd het vooral een hele persoonlijke boekpresentatie met een interview, het thema van het boek door Lianne zelf gezongen en heel veel gezellig geklets naderhand. Het was heel bijzonder om auteurs, die je doorgaans alleen via social media volgt, nu in het echt te zien. 

Vooraf wist ik al dat Jet Nijland er ook zou zijn. Een tijdje geleden hebben wij al eens een videogesprek gehad en voor we het wisten hadden we ruim twee uur volgekletst! Zo leuk! Nu heeft Jet onlangs een heus boekcontract getekend (yeey!) én staan wij samen op die mooie Longlist! 

Omdat we eigenlijk alledrie wat te vieren hadden, had Lianne al een fles wijn koud gezet dus hebben we eens goed op onszelf geproost. Op trilogieën, nieuwe boeken en Longlists. Zoiets. 

Voor mij zijn dit soort gelegenheden altijd het perfecte excuus om cadeautjes te haken en nu kon ik eindelijk eens een paar van die mooie windspinners haken die je tegenwoordig overal op haaksites en blogs ziet. Voor Jet had ik er eentje in zwart met rood omdat dat me het meest aan een Flamenco jurk doet denken...maakt dit je nieuwsgierig? Mooi zo! Haar boek komt waarschijnlijk in januari uit ;-)
Voor Lianne had ik er eentje in roze, paars en blauw omdat dat de kleuren van haar nieuwe trilogie zijn. Onderaan beide hangers heb ik een edelsteen gehangen die ik zelf bij de dames vond passen. 

Het was een heerlijke gezellige middag met veel tips, ideetjes en ervaringen die uitgewisseld werden. Het smaakt naar meer in ieder geval. En 'Opgescheept'? Die staat nu uiteraard in de kast. Gesigneerd en wel!

* Ben je nu benieuwd naar Lianne? Klik dan hier
* Ben je benieuwd naar Jet? Klik dan hier

* En wil je weten waar die mooie edelstenen vandaan komen?
Die heb ik bij 'Curly's Beads' in Alkmaar gehaald:
Ritsevoort 9
1811 DM Alkmaar
Klik hier voor de website (Let op: de winkel is gesloten van 9-14 september 2021)
 

'Opgescheept' staat te stralen in het zonnetje! Samen met het armbandje wat je kreeg als je hem in de pre-order bestelde!


Links hangt een Rhodoniet en rechts een Polychroom Jaspis. Zulke mooie edelstenen!


Proost op trilogieën, nieuwe boeken en Longlists!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.