Jaaa! Op de Shortlist!

Gepubliceerd op 7 september 2021 om 21:52

~*~*~*~

Ik vond het vorige week al fantastisch: ineens zie je je naam tussen 14 anderen namen staan op de Longlist van die supergave schrijfwedstrijd. En dat waren niet de minste namen die erop stonden. Dat was al een prachtig euforisch moment.

Hoe bizar is het dan om te horen dat je het hebt geschopt tot de Shortlist! Mijn verhaal 'Graven naar Geluk' staat gewoon op de Shortlist. Ik zit bij de beste vijf verhalen en dat duurde heel lang gisteren voordat dat besef tot me doordrong.

Zin in Feelgoodbooks / LS Amsterdam had er een supertof filmpje van gemaakt op social media en om dan je eigen naam voorbij te zien komen...heel onwerkelijk. 

Nu is het wachten tot donderdag 30 september. Dan is de prijsuitreiking en wordt de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt. Ik moet dus weer even geduld hebben maar allemensen...wat voelt dit goed. Na 18 jaar schrijven, schrappen en weer opnieuw proberen heb ik denk ik eindelijk mijn koers gevonden. En die bevalt me heel goed.

Vrouw Glimworm nadat bekend werd dat 'Graven naar Geluk' het tot de Shortlist heeft geschopt.

Hoe stoer om dan ineens je eigen naam voorbij te zien komen! Een mens gaat van minder glunderen :-)

Reactie plaatsen

Reacties

Wendy de Liefde
3 jaar geleden

Nu al een topprestatie! En heel herkenbaar, die nieuwe wereld die voor ons open gaat. Aftellen maar naar de 30e!