In de winkel!

Gepubliceerd op 23 september 2021 om 21:58

Het was een kwestie van een lange adem maar het is me gelukt!

Naast een paar exemplaren bij 'Van der Meulen's Boekhandel' ligt er nu ook een stapeltje bij 'Boekhandel Stumpel', eveneens in Alkmaar. Al moet ik er natuurlijk wel even bij vermelden dat er van die paar bij Van der Meulen nog maar eentje over is! Jiehoe!

Maar goed, Stumpel dus. Begin april had ik ze al benaderd en ze waren meteen enthousiast. Ze zaten echter in een joekel van een verbouwing en daar was geen woord van gelogen. Die verbouwing was enórm! Uiteindelijk hebben we onlangs weer contact gehad en wilden ze graag een stapeltje in de winkel neerleggen. Helemaal in de gloria toog ik afgelopen maandag naar de vernieuwde boekwinkel om daar mijn schatten af te geven. En het moet even gezegd worden: het is schitterend geworden! Ze zouden me op de tafel leggen met alleen maar Nederlandse auteurs. 

Prima, dacht ik. Ik vond alles goed. Ik bedoel: eisen stellen is geen optie, toch?

De volgende dag ging ik snel in mijn pauze heen en weer want ik wilde er natuurlijk wel foto's van hebben! Wat bleek? Het was meer dan prima! Niet alleen lag ik tussen een paar grote namen in (de familie Chabot, Eric Corton, Herman van Veen en Herman Finkers zijn tenslotte niet de minsten!).

Nee! Ze hadden mijn boek ook nog eens even op een verhoging gezet! Daar! Tussen al die grote namen in stond ík, moi (op z'n Miss Piggy's) op een heuse verhoging! Hoe. Cool. Is. Dat! 

En ik heb de foto's om het te bewijzen. 

Rest me nu niets anders meer dan hopen dat ze als zoete broodjes over die prachtige spiksplinternieuwe toonbank gaan...

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.