Hier stil maar achter de schermen...

Gepubliceerd op 24 november 2021 om 14:25

...Niet! Er gebeurt van alles waarvan ik een groot deel nog even lekker voor mezelf houd...lekker pûh!

Wel ben ik 6 november naar het Boekenfeestje van Wendy de Liefde in Hoofddorp geweest. En een feestje was het! Niet alleen vanwege het boek zelf maar ook om Wendy nu ein-de-lijk een keer live mee te maken! Toen ik bekomen was van de schrik dat het vanuit Heerhugowaard bijna 2 uur met de trein zou zijn (met de auto nog geen 3 kwartier maar daar denk ik gewoon niet aan) had ik er onwijs veel zin in. Jet Nijland pikte me op het station van Hoofddorp op en we hebben eerst samen nog even gezellig koffie/thee gedronken met gebak! Dat was superleuk en zeker voor herhaling vatbaar. Daarna samen naar de boekwinkel waar we Lianne Reijntjes spotten dus er moest natuurlijk een gezamenlijke foto gemaakt worden van deze nieuwe lichting 'Feelgood Ladies'! Op de terugweg kon ik met Lianne meerijden (waarvoor eeuwige trouw!) en ben ik meteen begonnen in dat waar het allemaal uiteindelijk om draaide: 'Een Streepje Tegen.' Ik had het in no-time uit en kan alleen maar zeggen: lees het. 

In de tussentijd heb ik de ruwe versie van mijn tweede roman door een aantal mensen laten lezen en de feedback was zinvol. Natuurlijk worden eerst de poten onder je stoel vandaan gezaagd maar over het algemeen overheerste toch vooral het: 'Mariek, je hebt iets goeds te pakken. Ga zo door!' Proeflezers...een doodenge uitvinding maar geen auteur kan zonder ze. Ik zou willen dat ik dat eerder had geweten...maar goed. What's done is done. 

Verder ben ik half druk bezig. Half omdat ik het project voor mijn tweede roman even in de ijskast heb gezet maar aan de andere kant weer met iets superleuks bezig ben! Aangezien daar nog geen definitieve afspraken over zijn gemaakt durf ik daar nog niet al te veel over te vertellen maar oh jongens! Wat is dat leuk!

Wordt vervolgd.....

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.