Langs de Lijn interview!

Gepubliceerd op 26 april 2022 om 10:49

De Valentijnprijs. Een bijzondere prijs die uitgereikt gaat worden tijdens het Valentijnfestival 14 mei. Twee prijzen eigenlijk. Eentje voor het beste Feelgood boek van 2021 en de winnaar van de schrijfwedstrijd wordt bekend gemaakt. Aan beide heb ik niet meegedaan maar ik mag er wel naartoe. Hoe tof is dat! In de aanloop naar het festival werden de auteurs van de boeken geïnterviewd en de laatste weken zijn er interviews met auteurs die, net als ik, niet meedoen met de wedstrijd. Die vallen in de categorie 'Langs de Lijn' wat ik een hele leuke benaming vind! Deze week was ik aan de beurt om de vragen te beantwoorden. En wat een leuke vragen waren het. Klik hier voor mijn 'Langs de Lijn'.

De 18 beste verhalen van de schrijfwedstrijd worden gebundeld in een verhalenbundel. Die paperback wil ik natuurlijk hebben en dus heb ik een missie bedacht voor de 14e: handtekeningen van alle 18 auteurs scoren en die in het boek kunnen doen zodra ik hem gekocht heb, haha! Of het gaat lukken weet ik niet maar ik ga mijn best doen. Tenzij ik weer net zo vergeetachtig word als bij de HC borrel... Want Tamara Haagmans komt en als er iemand is die ik echt super super graag wil ontmoeten is zij het wel. En Renée Olsthoorn komt ook geloof ik. En en eh... Chantal Claassen. Nou...dat dus. Hopelijk geen Geitenincident 2.0

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.