World of Romance Event

Gepubliceerd op 7 juli 2022 om 12:49

Afgelopen vrijdag, 1 juli, was het allereerste World of Romance Event. En yours truly mocht daar naartoe. En niet als lezer maar als auteur, whaaa!

Het was de bedoeling dat de HarperFirst Squad (zoals Kristie Raaymakers, Daniëlle Carson, Brenda Broekhart, Yvonne van den Nieuwenhuizen en ik onszelf brutaal genoemd hebben) iets over onze boeken gingen vertellen. En tja, daar heb je me. Ik kan prima kletsen (goh, vertel wat nieuws) en vroeger waren mijn spreekbeurten ook dik in orde. Maar dan vertel je over iets wat toch net niet van jou is. En dit... tja, dit was dus nou net wèl van mij. En ik weet niet hoe jullie pitchskills zijn maar Douwes klapt óf dicht óf gaat onzin uitkramen. Geen van beiden is erg wenselijk natuurlijk dus enige zenuwen waren aanwezig. Gelukkig ging het uiteindelijk best oké en heb ik er meer uit weten te persen dan een 'Lees dit gewoon. Da's leuk.' Maar de prijs voor beste pitch ooit zal ik nooit winnen. 

Het was een gezellige middag waar ik eindelijk op de foto kon met Susan Muskee, Lotte Petersen en Gillian King. Op dat moment was ik lekker even geen auteur maar een bewonderende fan. Ook maakte ik voor het eerst kennis met Yvonne. Ze zat al een tijdje in onze té gezellige groepsapp dus was wat dat betreft al helemaal ingeburgerd. Maar om haar nu live te zien maakte het wel af. 

We hebben vooral veel gelachen maar ook waren er serieuze momenten. En nee, ik heb niks over een geit geroepen ;-) Knap toch? Om heel eerlijk te zijn kon ik niet wennen aan de titel die we voor deel 1 hadden bedacht. En omdat ik dan denk: de mensen daar van HarperCollins zullen het wel weten, hield ik er verder wijselijk mijn mond over. Maar daar dacht Erwin Koning iets anders over. Zijn 'bij twijfel niet doen' klonk mij als muziek in de oren. Dus mag ik gaan brainstormen over een nieuwe titel. En dat is dan dus weer makkelijker gezegd dan gedaan. Ik ook met mijn grote waffel... 

Linksboven: vlnr Yvonne, Brenda, ik en Kristie (helaas zonder Daniëlle en Amber)

Rechtsboven: eindelijk met Gillian King op de foto

Linksonder: samen met Lotte Petersen

Midden: hè hè, Susan Muskee weten te tackelen

Rechtsonder: Selfpubber Lianne Reijntjes kwam gezellig meefeesten

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.