Biebavontuur

Gepubliceerd op 29 juni 2022 om 14:04

In de week voordat ik naar Utrecht ging deed ik nog iets anders wat ik persoonlijk erg leuk vond! Want eindelijk, eindelijk kon ik een bibliotheekexemplaar van 'Klavers, Edelweiss & Sachertorte' vasthouden!

Het ding was steeds uitgeleend of gereserveerd. Wat hartstikke goed en fijn en mooi is natuurlijk maar zwaar balen als je hem zelf nog niet eens hebt kunnen bekijken. Dus ik hield hem al steeds op de site in de gaten want nee, ik ben zelf niet lid... En jawel! Vorige week was 'ie eindelijk weer aanwezig. Dus ik klom op de fiets en zocht mijn dierbare boekbaby op. Waren ze hem kwijt.

Nergens te vinden waar 'ie zou moeten staan. Hoe frustrerend is dat! Uiteindelijk kwam hij beneden ergens vandaan geplukt van een kar die nog ingeruimd moest worden. Bij navraag bleek dat ze hem in principe in het display 'nieuw' wilden hebben. Vol op een zichtlocatie! Helemaal goed. Daar heb ik hem na mijn knuffelsessie ook keurig teruggeplaatst.

Ik trok mij terug met mijn hardcover exemplaar en heb hem dus even lekker geknuffeld en foto's gemaakt. Ook stopte ik een flyer en boekenlegger in de kaft in de hoop dat de volgende lezer dat op waarde weet te schatten en lekker thuis in de kast legt. Natuurlijk heb ik op beide een leuke boodschap geschreven. Ik maakte er ook een filmpje van maar helaas werkt de techniek op dat vlak niet helemaal mee dus ik krijg hem nog niet op mijn laptop. What else is new...? Wil je het filmpje zien, dan zul je dus naar mijn facebookpagina moeten gaan. Klik daarvoor hier

Al met al was het een fijne gewaarwording om je boek tussen al die andere mooie namen te zien staan. Weer een bucketlist vinkje!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.