Recensie frisian_booklover (04-12-2022)

Gepubliceerd op 4 december 2022 om 16:53

'Als water en vuur is het tweede deel in de Westland serie van Marieke Douwes. Het eerste deel had ik ontzettend van genoten dus de verwachtingen waren hooggespannen voor dit tweede deel.


En die verwachtingen kwamen helemaal uit. Wat een geweldig verhaal heb je weer geschreven Marieke. De sfeer in dit verhaal is weer net zo fijn als in het eerste deel. Je waant je helemaal in Westland en het is net of zit je naast Renze en Maggie.

De verhaallijn vond ik geweldig. Er komen zoveel thema’s maar ook emoties en humor aan bod. Het is volop genieten en er was één moment dat ik het maar moeilijk droog kon houden.

Vooral Renze vond ik in dit verhaal echt geweldig. Een kerel die jaren terug wegliep van Westland. Hij had hier zo zijn redenen voor. Hoe hij in dit verhaal vertelt waarom dat zo was heb je echt grandioos neergezet Marieke. De emoties komen recht in je hart binnen en van Renze ga je echt ontzettend houden. Maar ook Maggie weet je te raken. Ook haar personage is prachtig en oprecht neergezet. Wat een lieverd! Ik vond het moeilijk om afscheid te moeten nemen allebei.

Dank je wel dat ik weer mee mocht doen met deze blogtour. Het was weer volop genieten. Als ik dan toch één klein minpuntje moet benoemen is het de voorspelbaarheid. Je zag op de eerste bladzijde eigenlijk al aankomen waar het zou eindigen. Maar of dat erg is? Moet de lezer zelf maar bepalen. Mij heeft het niet in de weg gestaan, ik geniet alleen maar van dit soort verhalen.

Ik kijk ontzettend uit naar het derde deel!'

Op Hebban geeft Amarins het boek 4 fijne sterren.

 

Lieve Amarins, wat is dit een heerlijke afsluiter van deze bijzondere blogtour! De emoties komen recht in jouw hart binnen. Nou, jouw recensie had hetzelfde effect op mij. Dank je wel voor je deelname en je prachtige woorden.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.