Recensie readbycharoon (03-12-2022)

Gepubliceerd op 3 december 2022 om 20:12

"~ Als Water En Vuur <--De titel doet eer aan het verhaal. 'Wauw', wat een fantastisch boek is dit!!

Let's Talk About Boekenblogtour
Ik kreeg de gelegenheid om het boek van @marieke.douwes.fransz via de e-reader te lezen. Terwijl ik erin aan het lezen was deed mijn tablet het ineens niet meer en toen was er even PANIEK. Maar gelukkig eind goed al goed.
Ik ben meer van een paperback, dan een e-reader en wrm? Nou ook een beetje om dit 👆🏼

Het Boek 📚
In het boek, met een duidelijke verhaallijn, komen ontzettend veel emoties los. De emoties voel je aan alle kanten mee. Dit geeft daardoor diepgang. De diepgang komt door heftige gebeurtenissen die aan te pas komen. Doordat je de emotie voelt merk je dat er goed is nagedacht over de kleinste details. Het is absoluut niet voorspelbaar of saai. Je sluit de personages in je hart en de dieren ook. Ik ben een enorme dierenvriend. Voor mij een absolute pluspunt.

Auteur
Wat ik erg prettig vind is, dat Marieke weet je de sfeer te laten proeven op het juiste moment en dat bracht balans in het boek.

Annoteren
Als je wilt beginnen met annoteren, dan is dit een ontzettend fijn boek, omdat het een eenvoudig boek is. 🙌🏼

Het is mijn eerste boek van Marieke, maar zeker niet de laatste. Ik ben erg benieuwd naar deel 3, omdat ik benieuwd ben hoe het verhaallijn zich voort zet.

Je kan het boek als een stand-alone lezen.

Q: Welke auteur-boek heeft jou verrast?

Bedankt Marieke dat ik heb mogen proeven van jouw feel-good boek ❤️.
Neem ook een kijkje bij de andere recensies
...Op naar de volgende!"

Op Hebban krijgt het boek 4 mooie sterren!

 

Lieve Charoon, wat een leuke recensie! En als je Castor de hond leuk vond dan weet ik zeker dat je de overige delen ook kunt waarderen ;-) Ga ik in de tussentijd mijn hoofd eens breken over het fenomeen annoteren!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.