~Recensies~

'Klavers, Edelweiss & Sachertorte'


Voor recensies m.b.t. mijn korte verhalen, klik hier
Voor de 'Beter Laat dan Nooit Mini-blogtour' recensies, klik hier


Lezersrecensie op Hebban ****,5

23 november 2022

"Wanneer Viola Jochem ontmoet, is het meteen liefde op het eerste gezicht. Wanneer blijkt dat Viola haar ouders niet haar echte ouders blijken te zijn en Madelief niet haar zusje besluit ze te gaan zoeken naar haar roots.

Jochem heeft zelf twee broers, Otto en Valentijn. Otto is al gesetteld en heeft twee kinderen met zijn vrouw Lilian.
Allemaal willen ze helpen zoeken naar de waarheid.

Wanneer er van Jochem een onverwacht iets voordoet, resulteert dit in een mega ruzie met Viola.
Maar gelukkig voor Viola, komt de waarheid over wie haar moeder is naar boven, maar haar vader??

Kunnen Jochem en Viola elkaar terugvinden en is Viola in staat de nieuwe waarheid over wie ze is te dragen?
Dit kan je uitvinden door het boek zelf te lezen.

De schrijfstijl van Marieke Douwes-Fransz is heel prettig. Ze neemt de lezer heel vlot mee in het verhaal. Ze weet het wel spannend te houden door de informatie in puzzelstukjes te geven aan de lezer. De personages zijn goed uitgewerkt en je kan heel goed met Viola mee voelen.

Lang Verhaal Kort

Een heel sterk debuut van Marieke Douwes-Fransz haar hand. In Klavers, Edelweiss & Sachertorte nemen Viola en Jochem ons mee in een zoektocht naar liefde, maar meer belangrijk, de waarheid. De personages zijn goed uitgediept en de schrijfstijl weet de lezer meteen mee te nemen op dit avontuur."

Deze recensie is geplaatst door LizDivaBooks.


Lezersrecensie op Instagram

1 juni 2022

"Klavers, Edelweiss en Sachertorte

Ik heb meegedaan met een giveaway en het boek helaas niet gewonnen. Maar mijn interesse was gewekt en dus heb ik hem besteld. Ik ontving hem met een persoonlijke boodschap en handtekening.

Het verhaal gaat van start met de ontmoeting van Viola en Jochem.
Hun hebben meteen een hele sterke aantrekkingskracht en liefdesconnectie.
Hun relatie is pril maar meteen heel intens. Net wanneer ze beide denken aan een gezamelijke toekomst samen.Zorgt het verleden van Jochem er ineens voor dat de toekomst er anders uitziet dan hun beide konden denken.
Gooit dit roet in het eten voor hun toekomst plannen of is hun liefdesconnectie sterk genoeg?

Ik heb oprecht genoten van het verhaal.
Je volgt Viola op de voet tijdens iedere stap die ze doet. Haar gevoelens zijn puur en eerlijk omschreven waardoor het verhaal soms waargebeurd lijkt.
Daarbij bezoekt ze Oostenrijk en Ierland door de omschrijving ervan zou ik er meteen zelf naartoe willen.
Het verhaal gaat voor mij over liefde, familie, vriendschap, ergens bijhoren.
Eerlijk en openheid en de zoektocht naar jezelf in de breedste zin van het woord.
En deze keer is mijn lievelings personage oma omdat ze zoveel aan mijn lieve oma doet denken die ik heel erg mis.

Ik huil absoluut niet snel en helemaal niet tijdens het lezen van een boek of kijken van een film. Maar ik heb af en toe een traantje weggepinkt. En ook heb ik een sachertorte recept opgezocht, wish me luck.

Ga dit boek lezen mensen het is een pareltje."

Deze recensie is geschreven door @what.priscilla.reads op Instagram. Zij heeft deze prachtige recensie ook op Goodreads geplaatst.


Lezersrecensie op Hebban.nl *****

Tranentrekker in positieve zin

11 mei 2022

"Nooit had ik zoveel keren gelukstranen in mijn ogen bij een boek! Je leeft zo intens mee in alles wat de families overkomen. Soms tragische gebeurtenissen zo verteld dat je er toch geen zwaar gevoel aan overhoudt maar eerder een gevoel van dankbaarheid. Is een echt feelgood verhaal die meerdere malen erin slaagt je diep te raken! Een aanrader"


Lezersrecensie op Hebban.nl *****

Een hartverwarmend verhaal dat naar meer smaakt

28 februari 2022

"Wat een heerlijk boek heeft Marieke geschreven. Ik hou van de unieke schrijfstijl van Marieke. Originele personages, goed uitgewerkte details, subtiele humor en alles is heel beeldend opgeschreven waardoor je je ineens in Salzburg of Ierland bevindt. Het is een boek dat leest alsof je naar een film kijkt. Ik heb hardop gelachen, maar ook een traantje weggepinkt. Maar bovenal vond ik het een hartverwarmend verhaal en een debuut dat zeker naar meer smaakt! Mocht Marieke er ooit zin in hebben, dan zou ik een verhaal over de oma of de moeder van Viola ook graag willen lezen. Ik kan niet wachten op de volgende boeken van Marieke!"

 

Deze recensie schreef Jet Nijland na onze bijzondere Buddy Read! Ik las namelijk haar boek 'Zwaluwdans' wat ook zeer de moeite waard is :-)


Lezersrecensie op Hebban.nl ****

Als een warme deken op een koude winterdag!

1 februari 2022

"Ik heb al een tijdje contact met Marieke via social media en dus was ik erg benieuwd naar haar debuutroman.
Het verhaal van Viola voelt als een warme deken op een koude winterdag. Het warme familiegevoel staat centraal in dit verhaal en daar lijkt het aan het begin van het boek totaal niet op af te stevenen. Ze ontmoet de bijzondere Jochem en samen krijgen ze de nodige uitdagingen te verduren. Een mooie plottwist zorgt voor ommezwaai in het leven van Viola. Marieke beschrijft de omgeving van haar scenes erg mooi wat maakt dat je wordt meegenomen in de sfeer. Ik hou daar dus enorm van. Een heel erg fijn en sfeervol boek dat je achterlaat met een warm gevoel. Ik ben benieuwd naar jouw volgende verhaal Marieke."

 

Wat een heerlijke recensie van Mienke Fijen (Auteur van 'Naar de Noorderzon')
Deze recensie is ook te vinden op Bol.com


Recensie van NBD Biblion

3 februari 2022

Hieronder de recensie van NBD Biblion wat direct een acceptatie is voor de catalogus van de bibliotheek!


Lezersrecensie op Boekrecensieblog.nl *****

Origineel Familieverhaal

8 januari 2022

Soms kom je een recensie tegen die zo'n indruk maakt dat je er geen woorden voor hebt. Zo'n recensie liet Astrid Habraken vandaag achter op de boekenblog Boekrecensiesblog.nl

Ik ben er nog stil van...

 

"Klavers, Edelweiss & Sachertorte' is een ontzettend origineel verhaal met onverwachte wendingen met echt prachtige beschrijvingen van de emoties van mensen. Het was het perfecte boek om even weg te dwalen uit de donkere, druilerige, decemberdagen in Nederland."

 

Lees de hele recensie van Astrid op Boekrecensiesblog.nl of klik hier


Lezersrecensie op Hebban.nl ****

Een verhaal dat voelt als een warm bad

5 januari 2022

"Sinds het verschijnen van haar debuut kom ik Marieke regelmatig tegen op de diverse socials. Ze kwam bij mij meteen over als een sociale, enthousiaste en geestige persoonlijkheid, en ik was dan ook heel nieuwsgierig naar haar debuut. Aangezien het verschijnen van het e-boek op zich laat wachten besloot ik de paperback bij haar aan te schaffen. Ik was gewoon té nieuwsgierig. Ik ontving per omgaande een beeldig ingepakt pakketje, waarvan ik het bijna zonde vond om het uit te pakken. Natuurlijk heb ik het wel gedaan. Gelukkig maar, anders had ik deze heerlijke feelgood, die anders is dan anders, niet gelezen.

Zou ik in haar boek haar persoonlijkheid, zoals ik die online heb leren kennen, terugzien? Daar was ik benieuwd naar. En ja hoor: gevoelig, leuke humor en warmte. Je kunt merken aan Marieke dat ze familie hoog in het vaandel heeft staan. Een familie waar je dolgraag deel van zou willen uitmaken. Een familie die voelt als een warm bad.

Het verhaal draait om Viola, een jonge vrouw die emotioneel heel wat voor haar kiezen krijgt maar getuigt van een enorme veerkracht die uiteindelijk ook beloond wordt. Ze krijgt al vroeg in het verhaal een relatie met Jochem - wat een man! - maar de relatie komt onder druk te staan door een gebeurtenis die zowel voor Jochem als voor Viola een donderslag bij heldere hemel betekent. Als deze hobbel is genomen kom je verder in het verhaal veel te weten over de geschiedenis van Viola (zijzelf ook trouwens), en een zoektocht naar haar achtergrond volgt. Deze zoektocht leidt haar naar Oostenrijk en Ierland. Hierover kan ik niet al te veel vertellen want dan zou ik me aan spoilers schuldig maken en dat wil ik natuurlijk niet.

Viola is een fijne jonge vrouw, haar leuke zus Madelief niet minder en zorgzame, redelijke (en knappe) Jochem is een man over wie een vrouw droomt. De beschreven regio's zijn beeldend en ik wil nu dolgraag naar Salzburg , de geboortestad van mijn geliefde componist Mozart (een dingetje miste ik, de Salzburger Mozartkuglen, maar dat terzijde. Ik heb me tegoed kunnen doen aan Sachertorte ;-)). En ook Ierland staat nu op mijn bucket list.

Ik heb genoten van dit boek waarin veel gebeurt en waarmee je je geen moment verveelt."

 

Deze heerlijke recensie is op Hebban geplaatst door Renée Olsthoorn, auteur van o.a. 'Vraag het aan Veerle'


Lezersrecensie op Hebban.nl *****

Een boek dat je raakt tot in je ziel

15 november 2021

"Het duurde even voordat Marieke Douwes-Fransz haar debuutroman 'Klavers, Edelweiss en Sachertorte' publiceerde. Toch was het het wachten meer dan waard. Het boek - waar de romantiek van afspat, en dat op sommige punten bijna poëzie te noemen is ('Een wolkendek waarvan het reserveblauw op is' - hoe kom je erop!) - vertelt het verhaal van Viola en haar prins op het witte paard, Jochem.

Als op een dag een groot geheim in Viola's familie wordt onthuld, is dat de start van een zoektocht die de grenzen over gaat. Zal Viola ooit de waarheid achterhalen?

Wat ik ervan vond? De meeste boeken die ik onlangs las, vond ik vooral leuk. Voor deze roman dekt die omschrijving de lading bij lange na niet. Met 'Klavers' gaat Marieke van plottwist naar plottwist, wat je als lezer geboeid houdt tot de laatste pagina's. Laatste pagina's die zorgen dat je emoties als lezer alle kanten op gaan. Beschrijvingen als ‘zij is mijn zuurstof’ kruipen in je ziel. Een prachtig debuut, dat bij het dichtslaan ervan de vraag oproept 'waar kan ik meer van Marieke lezen?' Goed gedaan, Marieke, en hopelijk tot snel bij een volgend werk! :)"

 

Deze fantastische recensie is geschreven door Wendy de Liefde en staat ook nog op Bol.com. 


Lezersrecensie op Boekscout.nl *****

Prachtige debuutroman

27 augustus 2021

Prachtige debuutroman van Nederlandse bodem en dan ook nog uit mijn woonplaats! Wat een heerlijk boek. Het is lastig om het weg te leggen, je wilt graag doorlezen. Kijk al uit naar het volgende boek!


Lezersrecensie op Bol.com *****

Supermooi boek

3 augustus 2021

Supermooi boek, echt een aanrader. Je begint met lezen en zit meteen in het verhaal. Ik kan niet wachten tot het nieuwe boek uitkomt.


Recensie voor de site 'Perfecte Buren' ***

24 juni 2021

Saskia Imbert las mijn boek voor de site 'Perfecte Buren'. Een deel van de recensie:

'Dit is een zeer verdienstelijk debuut. Het enthousiasme van de auteur is echt voelbaar in dit boek. Ik besef zeker wel dat 'Klavers, Edelweiss & Sachertorte' bij vele lezers in de smaak zal vallen én dat we nog meer van Marieke Douwes-Fransz mogen verwachten!'

Lees de hele, zeer uitgebreide, recensie hier.

Deze recensie is ook geplaatst op de Facebookgroepen 'Perfecte Buren', 'Hebban Feelgoodgroep' en 'Libelle Leest.' Ook is deze als dikke drie-sterren recensie geplaatst op 'Hebban.nl' en op alle Instagram groepen die verband houden met 'Perfecte Buren.'


Lezersreactie op Facebook

6 juni 2021

Net je boek uitgelezen. Heb er echt van genoten! Pure dagdagelijkse, levensechte scènes. Een boek met hier en daar een lach en ook een traan. Persoonlijk miste ik op het einde van het verhaal nog een reactie van iemand.

*Deze lezer heeft mij persoonlijk bericht over wat zij nog miste. Omdat ze het niet op Facebook heeft gezet vanwege de spoiler doe ik dat hier ook niet ;-) *


Recensie van Chicklit.nl ***

1 juni 2021

'Klavers, Edelweiss & Sachertorte' is gelezen door Marjon. Klik hier om haar recensie op de site van Chicklit.nl te lezen.

Klik hier om mijn blog over deze recensie te lezen. 


Lezersrecensie op Hebban.nl *****

Een fijne feelgood roman!

27 mei 2021

Een fijne feelgood roman die het verhaal van Viola vertelt. Viola krijgt op een dag te horen dat haar kersverse vriend Jochem vader blijkt van een tweeling van 6 jaar oud én dat haar ouders niet haar biologische ouders zijn. Het boek Klavers, Edelweiss & Sachertorte neemt je vervolgens mee in de zoektocht van Viola naar haar biologische vader. Tijdens deze zoektocht in Oostenrijk en Ierland geeft de schrijfster je ook een kijkje in het leven van de families van Viola en Jochem, die nooit lijken stil te staan.

Het is een boek vol verrassingen, waardoor je het boek niet makkelijk weg legt. En als je dat toch voor elkaar hebt gekregen, blijft het verhaal in je hoofd hangen. Ik wil méér lezen van deze schrijfster!


Recensie van WendyBlogt; een 8

Mooi verhaal

18 mei 2021

Wendy van WendyBlogt.nl kwam ik tegen op Instagram en ik vind haar recensies altijd eerlijk, duidelijk en overzichtelijk. Ik heb gevraagd of zij 'Klavers, Edelweiss & Sachertorte' voor mij wilde lezen en een recensie wilde schrijven. Een onafhankelijke blik is immers onmisbaar. 

Dit schrijft zij op Instagram:

'Ik zag het boek al eens voorbij komen maar de cover in combinatie met de titel sprak me niet aan. Tot ik een berichtje van Marieke kreeg of ik haar boek wilde lezen. Na het lezen van de achterflap werd ik toch wel nieuwsgierig naar het verhaal. Wat ben ik blij dat ik het gelezen heb. Het is een mooi verhaal waar ik erg van genoten heb tijdens het lezen.

Wat had ik me vergist in de cover!' 

Haar volledige recensie staat op haar website: Boekrecensie Klavers, Edelweiss & Sachertorte - Marieke Douwes-Franz (wendyblogt.nl)

Deze recensie staat ook op Bol.com, de facebookpagina van WendyBlogt en met 4 sterren op Hebban.nl


Lezersreactie op Hebban.nl *****

Heerlijke debuutroman

12 mei 2021

Dit boek neemt je mee naar de groene weiden van Oostenrijk en de lieflijke cottages in Ierland. Een heerlijk boek dat je niet weg kunt leggen. Zeker een aanrader.


Lezersreactie op Instagram

Leest lekker weg

12 mei 2021

Ook ik heb hem eindelijk uit. Wat een heerlijke debuutroman. Ik kan niet wachten op een volgend boek! Mag je supertrots op zijn. Een aanrader!


Lezersrecensie op Bol.com *****

Heerlijk boek!

26 april 2021

Goed verhaal, hele fijne schrijfstijl! Prachtige debuutroman. Met veel plezier gelezen!


De leeservaring van de coverfotografe!

Vandaag plaatste Patricia uit Killarney (ja, Patricia van 'Through my dreaming Eyes') onderstaand bericht op Facebook. Dat zorgt toch voor een warm gevoel, of niet? 
27 april 2021

~~~~

Daar was ie dan. Na 2.5 week onderweg te zijn geweest had ik eindelijk het boek van

Marieke in m'n handen. Dan moest hij natuurlijk ook gelezen worden! Nu vind ik lezen helemaal geen straf, dus met veel plezier begon ik aan dit boek dat belooft je mee te nemen op een avontuur over liefde en familie.
Met veel plezier, maar... Ook met een tikkeltje onzekerheid: daar staat mijn foto dan op de cover van een boek waar ik eigenlijk niks over weet..
Wel... Laat ik daar gelijk maar even stoppen. Want die gedachte is geen verdere seconde meer waard.
Na de eerste pagina zit je erin. Een schok effect waarna je het boek gewoon niet meer weg kan leggen. In een paar avondjes heb ik hem uitgelezen en wat een zalig boek was het!
De meeslepende reis die Viola en Jochem doorstaan blijft tot op de laatste pagina vol met verrassingen.
Marieke heeft het voor elkaar gekregen me te laten lachen, zwijmelen, traantjes weg laten pinken, boos te worden, nog meer te laten lachen en nog meer voor de tissues te laten reiken.
Al met al een boek wat je vanaf de eerste pagina meeneemt in een zalig verhaal, met alle ups and downs.
In een van haar blogs (https://www.mariekedouwesfransz.nl) schreef ze over wat ze wilde bereiken met haar boek en dat heeft ze bij mij zeker bereikt. Na het lezen van de laatste bladzijde kwam er een diepe zucht en even dat moment om het hele verhaal te laten bezinken.
Na het lezen van dit meeslepende verhaal ben ik nog trotser dat die foto die ik ooit op een hike op Torc mountain maakte, haar woorden omarmt in een warme knuffel.
Marieke Douwes-Fransz
 

Plaatjes waar ik zo ongelooflijk blij van word! Een lekker bakkie leut, een gezellige kat op de bank en mijn boek. Ja. Hier doe ik het inderdaad voor :-)

 

 

 

Wellicht ten overvloede maar toch: foto's zijn eigendom van Patricia Edwards-de Jong


Lezersrecensie op Bol.com *****

20 april 2021

KLAVERS, EDELWEISS en SACHERTORTE.
Recentelijk werd ik geattendeerd op dit boek dat onlangs verschenen is.
Ik heb het inmiddels gelezen. Wat een verademing!
De markt wordt overspoeld, tegenwoordig tsunami genoemd, met autobiografieën, al dan niet zelf geschreven of gesponsord, en boeken waarin geweld en seks bijna verheerlijkt worden.
De schrijfster is erin geslaagd de alledaagse gebeurtenissen in een gewone wereld op een boeiende en onderhoudende manier in een roman vorm te geven.
Iedere lezer(es) zal ongetwijfeld raakvlakken vinden met zijn/haar leven.
Het boek leest heel makkelijk en weet zonder moeite de aandacht vast te houden.
Ik heb het tenminste in één adem uitgelezen.
Ik hoop in de toekomst meer van deze schrijfster te lezen.
Het boek: Een aanrader!


Lezersrecensie op Bol.com *****

Unputdownable

19 april 2021

Chapeau, chapeau, chapeau! Debuutroman van Marieke is heel indrukwekkend! Net als je denkt het "plot" door te hebben, komt er een wending die je echt niet zag aankomen! Het verhaal sleept je mee vanaf de eerste bladzijde, heel speels geschreven, heel grappig maar ook heel ontroerend! Je leeft al snel mee met de personages die stuk voor stuk heel goed gekarakteriseerd zijn.

Marieke, ik hoop niet dat we weer 18 jaar moeten wachten tot je volgende boek, ik ben fan!!!!


Lezersrecensie op Bol.com *****

Beeldend

19 april 2021

Klavers, Edelweiss & Sachertorte neemt je mee! Het is zo beeldend geschreven dat het net lijkt of je erbij was, heerlijk! Je ruikt, proeft en ziet wat er gebeurt. Ook wordt je nieuwsgierigheid voortdurend geprikkeld, wegleggen is geen optie. Prachtige debuutroman.


Lezersrecensie op Boekscout.nl *****

18 april 2021

Een mooi en warm verhaal, dit boek leg je pas weg als het uit is!


Lezersrecensie op Bol.com *****

Emotionele rollercoaster!

17 april 2021

Wat een emotionele rollercoaster! De schrijfster neemt je mee op een tocht met vele wendingen en onverwachte ontwikkelingen en weeft het allemaal samen in een mooi verhaal wat je tot op de laatste bladzijde meesleept. Het ene moment gniffel je vrolijk mee met de nuchtere hoofdpersonen en het volgende moment betrap je een traantje wat je snel weg pinkt. En het moment daarop? Alle emoties door elkaar met een schaterlach door de tranen heen. Zalig verhaal om even lekker bij weg te dromen. Gezellige karakters, een verhaallijn die continu blijft boeien en ik kijk zeker uit naar meer van deze auteur!


Lezersrecensie op Bol.com *****

Op bezoek bij een bijzondere familie!

15 april 2021

Een heerlijke Roman....waarbij je kan ontspannen en wegdromen...de sfeer is tot in details beschreven,
Je wordt bijna zelf onderdeel van de familie in het boek....met liefde en veel interieur details en sfeer geschreven en dat komt terug bij de lezer. Heerlijk om je zelf cadeau te doen of een vriendin!
Ik heb er van genoten! Hopelijk blijft het niet bij 1 boek maar wordt het een serie!


Lezersrecensie op Bol.com *****

Meeslepend

14 april 2021

Wat een beeldend geschreven boek, ik heb hem in 1 keer uitgelezen.
Je wordt meegezogen in het leven van de hoofdpersoon.


Recensie van Marinda van  het blog Boekenspinsels.

Niets is wat het lijkt!

13 april 2021

"Boekrecensie

Hoe het begon...Ontzettend leuk dat ik dit boek heb mogen lezen. Bedankt hiervoor @marieke.douwes.fransz En dan nu het verhaal...Niets is wat het lijkt. Wanneer je denkt dat het in jouw familie allemaal heel normaal verloopt, kun je het wel eens goed mis hebben. Dat overkwam Viola. Haar familie bestaat uit een vader, moeder en een zus. Althans dat dacht ze, totdat ze hoort dat haar ouders niet haar biologische ouders blijken te zijn. De zoektocht naar haar roots begint in Oostenrijk, maar brengt haar veel verder dan dat. Tijdens deze zoektocht wordt Viola gesteund door haar vriend Jochem. Ook in zijn familie is niets wat het lijkt. De relatie tussen Jochem en Viola wordt flink op de proef gesteld. Overwint liefde alles? Zijn de familiebanden sterk genoeg om alles te kunnen overwinnen?Ik vond... .... dat dit boek ontzettend veel onverwachte, verrassende, wendingen heeft waardoor je geboeid blijft lezen. Je valt als lezer van de ene situatie in de andere situatie, die je totaal niet ziet aankomen. Heel even dacht ik tijdens het lezen ‘Hoeveel kan een familie overkomen?’ Maar al deze verrassende wendingen maken het verhaal niet onsamenhangend, of onduidelijk. Integendeel, het boek leest juist heel prettig en het verhaal is goed te volgen. Knap geschreven! Ben eigenlijk wel benieuwd of er een vervolg komt..."


Deze recensie staat op de facebookpagina van Boekenspinsels, op Instagram en als 4* recensie op Hebban.nl
Marinda is boekenblogster en beheert website Boekenspinsels waar zij vooral kinderboeken bespreekt maar zo af en toe maakt zij, gelukkig, een uitstapje naar feelgood romans ;-) 


Lezersrecensie op Hebban.nl *****    

Een mooie roman die je van begin tot eind niet los laat!

6 april 2021

"Klavers, Edelweiss en Sachertorte is een mooie roman die je vanaf bladzijde 1 tot het einde in zijn greep heeft. Zo'n boek die je eigenlijk niet weg wilt leggen, die je het gevoel geeft dat je een onderdeel bent van en je alle emoties laat mee beleven. Die je door verrassende wendingen als het ware mee "zuigt" in het verhaal. Waarbij je het gevoel krijgt dat het lezen niet snel genoeg gaat omdat je zo graag wilt weten hoe het verder loopt en dat wanneer je dan de laatste regel leest dat eigenlijk best wel jammer is, je eigenlijk nog niet terug wilt naar het "gewone leven".
Deze schrijfster heeft met haar debuut roman een mooi staaltje werk afgeleverd!"


Lezersrecensie op Hebban.nl *****    

Een fantastische debuutroman van Nederlandse bodem! 

3 april 2021

"Wat een fantastische debuutroman van Nederlandse bodem is dit boek!!
Je wordt vanaf de eerste bladzijde direct het verhaal ingezogen en je kunt het bijna niet wegleggen. Je wilt gewoon meteen weten hoe het verder gaat. Het verhaal heeft leuke, spontane, pittige en grappige karakters. Een prettige schrijfstijl, mooi opgebouwd en verrassende wendingen die ervoor zorgen dat het verhaal boeiend blijft tot aan de laatste bladzijde. Het verhaal gaat leven in je hoofd. Het is dan ook erg jammer als het boek uit is. Ik heb vaak met een lach op mijn gezicht zitten lezen. Ik kijk dan ook uit naar meerdere boeken van deze schrijfster. Een aanrader!!"


Lezersrecensie op Bol.com*****

In één adem uitgelezen!

7 april 2021

"Wauw vanaf het begin zat ik in het verhaal. Een heerlijke roman die je niet meer weg wil leggen. Ik heb hem binnen 2 dagen uitgelezen. Leest lekker weg en een pakkend verhaal. Mooie debuutroman en Ik hoop dat er van deze schrijfster nog veel boeken zullen volgen"