Herfst!

Gepubliceerd op 17 september 2022 om 19:34

Het is echt herfst geworden! De zonnige dagen zijn alweer een paar dagen geleden, de regen komt met bakken uit de lucht en we hebben weer kaarsjes aan! Al weten mensen die mij kennen dat ik die zelfs in de zomer aansteek ;-) 

De gordijnen gaan weer dicht 's avonds en de dekbedden worden weer tevoorschijn gehaald. Ik houd van alle seizoenen maar de herfst is het seizoen van knus. Punt.

Deze week heb ik ook de laatste hand gelegd aan 'Uit het juiste hout'. Tenminste, de ruwe versie is klaar. Wat fijn is want de deadline is 30 september. Ik heb dus nog even om het helemaal te 'finetunen' voordat ik hem daadwerkelijk uit handen geef. En dan... dan is de trilogie klaar. Oké, niet klaar natuurlijk. Er moet nog een partij geredigeerd worden waar je 'u' tegen zegt. Maar toch: er is een boek. Er zijn drie boeken. En om dat besef door te laten dringen heb ik de dagen erna bewust niet geschreven. Ik heb heerlijk gehaakt, ik heb gelezen (ik heb de Hebban Challenge gehaald... yeeey!) en ik heb lekker met een vriendin koffie gedronken in een café (en daarna in de Hema nog een keer omdat eerstgenoemde café geen gebak had! Wat. Een. Domper.) 

Ook heb ik de hele grote eer om de banner van de toffe Facebook groep 'Feelgood Books' te mogen sieren! Zie je hem staan? Linksonder. Bucketlistvinkje, haha! Op deze groep heb ik afgelopen week trouwens ook een fijne winactie gehad. Van HarperCollins mocht ik 2 exemplaren verloten en gisteren heb ik twee dames heel blij mogen maken. Altijd fijn.

En ik heb natuurlijk lekker veel tijd gestopt in het rondslingeren van al die recensies want: afgelopen maandag is de blogtour van 'Iets nieuws onder de zon' van start gegaan en wat een mooie berichten komen daar binnenrollen! We zitten inmiddels op dag 6 dus we zijn bijna op de helft. Maar wat gaat het goed! Daphne en Fernando veroveren ieders hart al gaat natuurlijk ook, zoals ik stiekem ook wel had verwacht, veel aandacht naar de flauwvallende geit. Wat had ik een plezier in het schrijven van die geit. Ze zat al in het verhaal toen het nog een inzending voor de inmiddels bekende schrijfwedstrijd was, maar ik ben blij dat ze erin mocht blijven. 

Ook heb ik afgelopen maandag weer een leuk YouTube interview met Anja van Followmemovebooks gehad en om de één of andere reden wordt dat nooit saai. Het ging natuurlijk over de blogtour, de trilogie in het algemeen en heel stiekem komt deel 2 al een beetje aan bod...

Waar ik vorig jaar, tijdens de lancering van 'Klavers, Edelweiss & Sachertorte' nog met grote ogen naar die indrukwekkende Hebban ranglijst keek, zo ongelooflijk is het dat ik er nu zelf in sta. En niet op plek heel laag maar op 11!! Plek 11! Van de ik weet niet hoeveel! En op de Hebban Feelgood ranglijst zelfs op de derde plek. Da's gewoon brons. BAM! En ja, ik weet dat die cijfers niet zo heel veel zeggen en ja, ik weet dat het allemaal maar tijdelijk is. Maar hé, als je er goed over nadenkt is alles toch tijdelijk ;-) 

Staat ze hoor! Op plek 3!

Hoelang dat plek 3 blijft weet je natuurlijk nooit maar voorlopig heb ik hem in de knip!

Klik op de afbeelding voor vergroten


Een tijdlang mag 'Iets nieuws onder de zon' stralen op de banner van één van de gezelligste feelgood groepen op Facebook. Ik vind het een Bucketlistvinkje!

Klik op de afbeelding voor vergroten

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.