Trilogie compleet!

Gepubliceerd op 28 februari 2023 om 14:24

En zomaar ineens heb ik geen drie maar vijf boeken op mijn naam staan! 

Vandaag verschijnt 'Uit het juiste hout' en tegelijk ook de ebundel met alle verhalen erin. Wat een droom! Een droom die heel dubbel voelt. Want natuurlijk was het geweldig om een jaar lang in Westzand te vertoeven en drie heerlijke verhalen te creëren. En dan doet het best een beetje pijn als je dat fijne dorp gaat verlaten. Maar het voelt ook fantastisch want ik heb het toch maar mooi gedaan. Een trilogie geschreven. Een trilogie waarvan de eerste twee boeken sowieso luisterboeken worden. Als iemand mij dat een paar jaar geleden had verteld, had ik hard gelachen, de tranen uit mijn ogen geveegd en gezegd: 'If only...' 

Dat geeft maar weer aan: geef nooit op. En daar houd ik het bij in deze superkorte blogpost. Is je ooit die tekst onderaan mijn website opgevallen? 

'Dromen worden werkelijkheid voor hen die sterk genoeg zijn om erin te geloven.' Colin Wilson had gelijk. Het enige wat je nooit moet doen is stoppen met dromen. En dat ben ik dan ook niet van plan... ;-)

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.