Onderdeel van een leesclub!

Gepubliceerd op 2 april 2023 om 14:57

Al een paar maanden geleden vroeg Cindy van 'Romance op KoboPlus' of ze een maandje aan mijn schrijfpersoontje mocht wijden. Natuurlijk sla je zoiets niet af! Afgesproken werd dat april het moest worden. Toen moest 'Iets nieuws onder de zon' nog verschijnen. Ook al is de serie inmiddels compleet, het is dit eerste fijne deel dat in de leesclub besproken gaat worden.

En ik moet bekennen: ik zweet peentjes! Waarom? Omdat de dames van deze club hun taak zeer serieus nemen. Wat natuurlijk alleen maar goed is. Wie hun recensies op, vooral, Instagram volgt zal dat kunnen beamen. Ze doen het ontzettend leuk: een leesschema, een paar avonden een live-chat en een eindchat. Aan de ene kant vind ik het doodeng maar aan de andere kant kan ik niet wachten. Ik wil zo graag weten wat ze van hun eerste stappen in Westzand gaan vinden. Zullen ze er net zo van genieten als het gros van de lezers gedaan heeft (en nog steeds doet!). Of pakken ze met gierende banden de bus terug naar de stad! 

We gaan het meemaken! Komende week beginnen ze met lezen (en luisteren! Want: audioboek!) en zullen de eerste meningen geventileerd worden. Ik ben heel benieuwd hoe de vlag er aan het eind van de maand bijhangt.

Werd het genieten of fileren? Lag het boek onder de loep of toch op het hakblok? En niet onbelangrijk: kan Bella ook hun harten doen smelten? Stay tuned...

Foto: Romance op KoboPlus/BlinaBlumeBooks

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.