Nieuws en toch ook weer niet...

Gepubliceerd op 21 juli 2023 om 09:13

Regelmatig krijg ik de vraag waar ik nu mee bezig ben. Een vraag die, zo besef ik zelf nu ook pas, best voor zweethandjes bij auteurs kan zorgen. Want een auteur is immers altijd wel met 'iets' bezig. Ofwel met krabbeltjes op papier, met beginnende ideetjes in dat bijzondere auteursbrein of zelfs al met iets wat al serieuzere vormen aan begint te nemen. Maar welk 'iets' is geschikt om te noemen wanneer zo'n vraag wordt gesteld?

Want die kleine krabbeltjes zullen de meeste lezers nog niet zoveel zeggen. Mijn zus leerde vroeger schrijven in steno. Geloof me, dat is nog duidelijker dan wat ik hier af en toe rond heb slingeren, haha! Maar antwoord op de vraag is in ieder geval een volmondig 'ja'! Ik ben zeker met iets bezig. Met meerdere dingen zelfs. Alleen kan ik daar nog niet al teveel over uitweiden. Deels omdat nog niet alle details rond zijn en deels gewoon omdat ik zelf ook nog niet precies weet hoe het er uiteindelijk uit gaat zien. 

Maar dit is wat ik wel weet en kan delen: na die heerlijke Westzandserie ben ik nu met een standalone bezig. En wat voor eentje. Het is een verhaal wat onder mijn huid zit en hopelijk straks ook onder dat van jullie. Ik durf te zeggen dat het mijn meest persoonlijke verhaal ooit wordt, vergelijkbaar met een goede achtbaan. Natuurlijk heeft het alles waar ik zo van houd: liefde, humor, familie en over het huisdier van dienst wordt nog nagedacht ;-) Waar ik ook naar uitkijk is dat ik met dit verhaal meer de diepte in kan. Iets wat ik ook zeker ga doen. Ik heb absoluut nog geen idee wanneer dit boek het levenslicht zal zien maar iets bijzonders mag de tijd krijgen die het nodig heeft, nietwaar?

En voor de fans van de Westzandserie is er ook goed nieuws. Er komt weer een nieuwe ebook serie aan! Wanneer? Geen idee! Waarover? Ook nog geen idee maar de opzetjes strijden in mijn hoofd om voorrang. Dat is dus iets waarover ik binnenkort lekker met mijn redacteur ga brainstormen. 

Ik blijf jullie absoluut op de hoogte houden want binnenkort volgen er meer nieuwtjes!

En tot die tijd? Al mijn boeken en de bundels waar ik in sta zijn te lezen via KoboPlus!

Wil je liever een paperback? Voor 'Klavers, Edelweiss & Sachertorte' kun je mij mailen: info@mariekedouwesfransz.nl Voor 'Slipperdagen & Zomerjurken' kun je terecht bij Lisanne Stam (klik) 'Beachclub Valentijn' vind je hier

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.