Een mooie recensie!

Gepubliceerd op 18 mei 2021 om 10:02

Natuurlijk kom je niet alleen positieve berichten tegen. Dat zou te mooi zijn en absoluut niet realistisch. Daarom zijn boekenbloggers zo waardevol. Ze zijn eerlijk, niet bevooroordeeld en lezen met een frisse en kritische blik. Maar dan is het wel zaak dat je ze in de eerste plaats aan het lezen krijgt! 

Zo volgde ik op Instagram al een tijdje WendyBlogt. Zij maakt overzichtelijke en eerlijke recensies dus ik had gevraagd of zij mijn boek wilde lezen. Wat blijkt nou. Ze had hem al regelmatig voorbij zien komen maar de cover/titel combinatie sprak haar niet aan. Dus liet ze het boek links liggen. Dat ze toch een poging waagde toen ik het vroeg zegt veel over haar. 

En wat waren we daar allebei blij om. Ze is blij dat ze het gelezen heeft en heeft er erg van genoten. Ze geeft mijn boek op haar site een prachtige 8 en op Hebban.nl wel 4 sterren! Meer kun je niet wensen. Haar letterlijke woorden: 'Wat had ik me vergist in de cover.'

En dat is dus een compliment voor mij als schrijfster...dat je zo'n positief gevoel achter kunt laten terwijl de lezer op de voorhand niet bijster enthousiast was. 

Haar uitgebreide recensie vind je op haar site (klik op de foto hiernaast) en ook op de pagina Recensies. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.