Recensie van Perfecte Buren

Gepubliceerd op 24 juni 2021 om 14:26

Gek is dat hè, hoe twee recensies met allebei 3 sterren je toch zo'n verschillend gevoel kunnen geven. Had ik aan die van Chicklit een klein katertje overgehouden, bij deze van Perfecte Buren ben ik volledig in een jubelstemming! Het enige wat ze gemeen hebben is dat ze allebei vinden dat ik wat te uitgebreid ben in het beschrijven van...het interieur! En stiekem maakte dat me een beetje aan het lachen. Maar eerlijk is eerlijk: het is gezegd dus ik sla het op. Tenslotte komt het niet uit de lucht vallen. 

Maar van dit stukje word ik al helemaal gelukkig:

"Dit is een zeer verdienstelijk debuut. Het enthousiasme van de auteur is echt voelbaar in dit boek. Ik besef zeker wel dat Klavers, Edelweiss & Sachertorte bij vele lezers in de smaak zal vallen én dat we nog meer van Marieke Douwes-Fransz mogen verwachten. Dit bijzondere debuut over familie, vriendschap en vertrouwen geef ik dan ook graag drie welverdiende sterren."

Het is een zeer uitgebreide recensie die ook meteen op allerlei social media kanalen gegooid is. Waar precies kun je hier zien.

Wil je de gehele recensie lezen? Wat ik wel zou doen want het is me een grote blijmaker! Klik dan hier.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.