Boekgoud Publieksprijs!

Gepubliceerd op 31 januari 2022 om 10:31

Vanaf 9 februari 2022 is het zover! Dan kan er gestemd worden op je favoriete boek wat in 2021 bij Uitgeverij Boekscout is verschenen. 

'Klavers, Edelweiss & Sachertorte' is genomineerd voor de Boekgoud Publieksprijs en ik hoop natuurlijk dat er gestemd gaat worden op deze heerlijke familie feelgood!

Op dit moment kun je nog nergens je favoriet aangeven maar vanaf 9 februari dus wel. Ook is er een prijs van de Vakjury en die is natuurlijk ook superspannend. Sommigen geven de voorkeur aan één van de twee maar eigenlijk vind ik allebei fantastisch. Want je wilt als auteur natuurlijk in de eerste plaats lezers raken met je verhaal. Maar de erkenning van een Vakjury dat het ook nog eens goed in elkaar steekt...dat is minstens net zo mooi. 

Het leuke is dat de periode waarin je kunt stemmen precies samenvalt met mijn 'Beter Laat dan Nooit Mini-Blogtour'! Wie weet brengt dat geluk. 

Ik ga jullie hier natuurlijk op de hoogte houden en aangeven wanneer en hoe er gestemd kan worden. Wil je nog meer weten? 

Kijk hier voor meer informatie van Boekscout zelf. Ook hier zal t.z.t. meer informatie verschijnen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.