Utrecht en Tamara Haagmans!

Gepubliceerd op 29 juni 2022 om 13:52

Het was bloedjewarm, zaterdag 25 juni. Ik was samen met lieve vriendin Monica op pad naar Utrecht. In de eerste plaats voor de boekpresentatie van Tamara Haagmans (Uit Onverwachte hoek) maar ook om lekker te shoppen in de stad zelf. 

Het was een heerlijke dag en we lieten als eerste natuurlijk zo snel mogelijk dat strakke, moderne zo-niet gezellige Hoog Catharijne achter ons. De oude binnenstad, daar wilden we naartoe. En wat was het daar leuk! Te veel leuke winkeltjes, te lekker eten en dus een accuut vakantiegevoel! 

Bij Boekwinkel Broese werden we naar de bovenste etage verwezen waar alle warmte uit Utrecht zich wel verzameld leek te hebben. Gelukkig zorgde dat voor veel gespreksstof en het was leuk om Anja Janssen weer te zien en om Mirjam Mieserius, Karin van der Lee en Carolien van het boekenblog CaroLeest live te zien. Natuurlijk wilde ik met Tamara op de foto want niet alleen is zij een hilarische vrolijke schrijfster die door meer lezers gekoesterd zou moeten worden, zij is ook mijn jurkenheld! 

Het signeren verliep niet helemaal volgens plan en daarom staat er nu in mijn boek Lieve Marieke (Marieke, Marieke, Marieke) en bij Monica: Lieve Monica (in 1x goed), haha! En ergens loopt een Miranda rond die ongetwijfeld superverbaasd was toen er al een boek met haar naam erin bleek klaar te liggen... ;-) Extra puntje van aandacht voor de boekwinkel: het nieuwe boek wat Tamara voor mij pakte liet níet het alarm met alle toeters en bellen afgaan, haha! 

Hoe dan ook, het was een dag met een gouden randje waarin vooral veel gelachen werd, waarop we natuurlijk leuke dingetjes geshopt hebben (notitieboekjes, boeken en edelstenen...missie geslaagd) en die eindigde met een grote regenbui op ons bakkes. Je kunt tenslotte niet alles hebben...

Reactie plaatsen

Reacties

Tamara Haagmans
2 jaar geleden

Je zult het niet geloven maar drie plekken achter jou stond inderdaad een Miranda met een boek in haar handen die vreemd opkeek toen ik zei: 'Ha, die heb ik hier al liggen'. Het kwam trouwens ook door haar dat ik Miranda schreef, want ik keek naar haar toen ik het deed. Maar anyway: Het was superleuk dat je er was, en die regenbui hadden wij dus 10 seconden voor de parkeergarage (AAAAARGH) dus I know how you feel! XXXX