Recensie: Miss_read1984 (14-09-2022)

Gepubliceerd op 14 september 2022 om 10:00

Mijn mening over deze eerste deel van de trilogie:
Als eerste wil ik Marieke Douwes-Fransz en uitgeverij Harpercollins bedanken dat ik deel mocht uitmaken van de Blogtour, maar nu tot orde van de dag.
Als lezer leer je Daphne kennen als een zorgzame jonge vrouw van vijfentwintig jaar, die drie jaar geleden haar vader is verloren. Sindsdien staat ze altijd klaar voor haar moeder.


Als haar moeder op een dag Daphne naar het fictieve waddeneiland Westzand stuurt om haar vriendin Rina te gaan helpen in de winkel, ontmoet ze door middel van Rina allerlei nieuwe lieve mensen. Maar dan ontmoet Daphne Fernando en zijn zussen Maggie en Nikita.
Fernando een alleenstaande vader met een zoontje storm van zes jaar oud en maak voor Rina ś winkel originele geschenken die zij dan weer verkoopt.
Stiekem vinden Daphne en Fernando elkaar leuk, maar Fernando zit nog met het verdriet dat zijn ex hem en storm zomaar heeft achtergelaten
Zullen Daphne en Fernando toch hun gevoelens naar elkaar uiten ? Kies Daphne om blijven of om naar huis weer te gaan?

Nieuwsgierig geworden? Ik ga niets verklappen, dan raad ik je echt aan om deze feelgood roman te lezen.
Het is een vlotte heerlijke debuut feelgood roman die fijn te lezen is. Het heeft een fijne schrijfstijl en het verhaal wordt grotendeels door Daphne vertel maar om de paar hoofdstukken lees je de gedachtenis van Fernando en dat is een verademing.
Het verhaal heeft mij vermaakt en kan niet wachten op de volgende twee delen.
Daarom krijgt dit eerste deel 4 sterren.

 

Lieve Celeste, wat een fijne woorden en wat leuk dat de afwisseling tussen Fernando en Daphne je zo goed bevallen is! Bedankt voor je mooie recensie.

Alweer zo'n schitterende collage! Ik word er een beetje stil van...

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.