Recensie what.priscilla.reads (3 maart 2023)

Gepubliceerd op 3 maart 2023 om 10:35

'Nikita heeft een goed lopend timmerbedrijf, een droom van een boerderij met werkplaats en een leuk sociaal leven. Iedereen die haar kent en ook Nikita zelf dat een vaste relatie niets voor haar is. Maar nu veel dierbare om haar heen de liefde gevonden hebben, voelt Nikita toch een steek van jaloezie. Want alleen thuiskomen in een leeg huis is soms wel heel confronterend.


Als ze wordt gevraagd om mee te werken aan de renovatie van het vervallen duinrestaurant. Komt ze Michael daar tegen de enige onenightstand die ze niet uit haar gedachte krijgt. Dat maakt een heleboel emoties en gevoelens los en leert Nikita een kant van zichzelf kennen die ze nooit dacht te hebben.

Ik ben dol op Nikita zij is zonder twijfel mijn favoriete personage uit de serie.
Naast dat ze een eerlijk en sterk karakter is die haar mening niet onder stoelen of banken steekt. Is ze ook gewoon onzeker, heerlijk koppig en jaloers. Een vat van tegenstrijdigheden net als haar beleving in de liefde, want ze wist zo zeker wat ze wel en juist niet wilde toch?
Michael is vanaf het begin duidelijk maar soms minder tactisch. Hij heeft zo zijn eigen geheimen en is daarnaast ook koppig wat zorgt dat er een heerlijke chemie en soms spanning ontstaat.

Ik heb deel 1 en 2 recent gelezen als rode draad door de hele serie is er veel verwijzing naar muziek, maak je in ieder deel kennis met een ander dier (te schattig) en zijn de dorpsbewoners erg behulpzaam.
Ook hebben de hoofdpersonages een beroep en daarnaast een leuke hobby waar ze in uitblinken.
De serie leest vlot en is eenmaal begonnen moeilijk neer te leggen.
Ik werd helemaal in het kustdorp Westzand getrokken en deed me verlangen naar de zee.'

 

Priscilla geeft 'Uit het juiste hout' op Hebban maar liefst 5* !!!

 

Lieve Priscilla, wat fijn dat je zo van Westzand genoten hebt en dat je dus precies het gevoel hebt gekregen wat ik voor ogen had! Bedankt voor je mooie recensie, ik ben er superblij mee!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.