Blogtour update...

Gepubliceerd op 5 januari 2022 om 17:00

Wat ging dat snel eind december. Binnen 24 uur had ik de vijf boekenbloggers gevonden die 'Klavers, Edelweiss & Sachertorte' voor me gaan recenseren. Ik had het leuke plan opgevat om er een klein aardigheidje bij te doen wat met het boek te maken had. Maar ik had er even niet bij stilgestaan dat het middenin de kerstvakantie was. Dus kwamen de Edelweisszaadjes (want....hallo!) die ik besteld had later dan ik had gewild. De boeken heb ik toen maar vooruit gestuurd en de zaadjes én de kleine wierookstokjes kwamen er achteraan. Wat dan eigenlijk wel weer precies past in het 'Beter Laat dan Nooit' -thema ;-) En waarom de wierookstokjes? Tja, zoals ik op de socials heb aangegeven: read it and you'll know it...

Wil je op de hoogte blijven van de hele blogtour? Daar heb ik een verse pagina voor aangemaakt en die vind je hier. Wel zo overzichtelijk :-) Daar vind je ook de namen van alle bloggers én de links naar hun blogpagina's. En tussen ons gezegd en gezwegen: die zien er heel tof uit!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.