~HarperCollins Trilogie~


Extra leuke tip: klik op de covers om de bijbehorende playlist van elk (verschenen) boek te luisteren!

Nu overal verkrijgbaar

Verwacht: eind 2022

Verwacht: begin 2023


Cover Iets nieuws onder de zon

En de eerste cover en titel is een feit! Ik vind hem geweldig. Helemaal feelgood en vooral helemaal Marieke!

Ik kon me er geen voorstelling van maken maar toen ik deze van het HarperFirst team onder ogen kreeg dacht ik: ja, dit is het! 

Hieronder staat de flaptekst die is opgesteld door HarperCollins. Ik ben er echt helemaal weg van maar heel stiekem vooral van de laatste zin. Ik bedoel... door zo ongeveer de grootste uitgeverij van Nederland vergeleken worden met Jill Mansell en Jenny Colgan! Beter. Wordt. Het. Niet.

Marieke Douwes

Iets nieuws onder de zon (De duinen van Westzand #1)

Soms moet je van huis gaan om thuis te komen

 

De duinen van Westzand is een driedelige feelgoodserie om bij weg te dromen. Laat je meevoeren door zee, strand en zinderende liefdes in dit fictieve Noord-Hollandse kustdorpje.

 

De vijfentwintigjarige Daphne zit in een dip. Na het overlijden van haar vader is haar sociale leven niet-bestaand en van haar baan bij het makelaarskantoor wordt ze ook al niet gelukkig. De oplossing? Een paar maanden Westzand. Rina, de flamboyante vriendin van de familie, heeft hulp nodig in haar winkel in het pittoreske kustdorpje. Daphne grijpt deze kans om er even tussenuit te gaan met beide handen aan.

 

Het duurt niet lang of Daphne is volledig ingeburgerd. Maar Westzand heeft meer te bieden dan zon, zee en koppige zwerfgeitjes: de charmante kunstenaar Fernando brengt haar danig in de war. Niet alleen vanwege zijn helderblauwe ogen en tomeloze enthousiasme, maar ook omwille van zijn zesjarige evenbeeld: zijn zoontje Storm. Terwijl de weken maanden worden en haar terugkeer naar huis steeds dichterbij komt, zal Daphne moeten besluiten: waar is haar thuis?

 

Marieke Douwes was een van de finalisten van de Luitingh-Sijthoff Schrijfwedstrijd. Eerder schreef ze de roman Klavers, Edelweiss & Sachertorte. Haar serie De duinen van Westzand is ideaal voor fans van Jill Mansell en Jenny Colgan.

19 augustus 2022


Yes! We hebben een datum!

O, wat wordt het echt nu! Vandaag heb ik definitief te horen gekregen dat het eerste deel van mijn zonnige feelgoodtrilogie het levenslicht gaat zien op:

1 september 2022!

En dat is dus, as we speak, over precies twee weken!!! Er gaat hier dus nog heel veel gebeuren. Zo ben ik lekker aan het teasen op de socials met mijn cover en titel. Die ga ik waarschijnlijk morgen bekend maken. Waarschijnlijk... 

Dan komt er, in overleg met HarperCollins, een heerlijke blogtour waar ook een oproep van geplaatst zal worden. En ook nog iets met een winactie... 

Dus.... stay tuned!!

18 augustus 2022


HarperFirst World Of Romance Event 2022

Op het World of Romance Event van 1 juli 2022 mochten wij onze boeken pitchen! Hoe dat ging? Dat lees je hier

Op de foto vlnr: Yvonne van den Nieuwenhuizen, Brenda Broekhart, ik en Kristie Raaijmakers. Op de foto ontbreken Daniëlle Carson en Amber van Huigenbos.


HarperFirst bij HarperCollins
Auteursfoto HarperCollins

Het officiële bewijs! Ik ben lid van de HarperCollins familie ;-) Deze Auteursborrel voelde een beetje als een soort vuurdoop. Wordt vervolgd...

Lees hier over de hele middag!

21 april 2022