~Blogtour~

De Duinen van Westzand, deel 1
~
Iets nieuws onder de zon


Het is gelukt!

Het was een waar DM bombardement op Instagram en binnen een uur had ik mijn lijstje met bloggers compleet. Hoe fijn is dat? Ik heb tien bloggers gevonden die staan te trappelen om mijn eerste HarperCollins boek te lezen en te reviewen. Superspannend maar vooral ontzettend leuk. Er zitten, voor mij, nieuwe bloggers tussen maar ook bloggers die 'Klavers, Edelweiss & Sachertorte' hebben gelezen. Een hele mooi mix dus. Ook zit er een blogster tussen die (gelukkig als enige, haha!) wat kritischer was over mijn debuut. Maar juist daarom denk ik dat ze een hele mooie waardevolle aanvulling is. 

Nog heel even wachten dus maar ik heb zo'n gevoel dat september een hele bijzondere maand gaat worden...

20 augustus 2022

UPDATE: 

HarperCollins was zo enthousiast over de vele reacties dat ze gewoon nog 5 extra boeken beschikbaar hebben gesteld! Hoe tof is dat! Hiernaast vind je de meest recente bloggerslijst.

25 augustus 2022

Volledige lijst blogtour De Duinen van Westzand deel 1

YouTube Interview 

Ik had op 12 september een supergezellig interview met Anja van het YouTube kanaal 'Followmemovebooks'. Dat ging over 'Iets nieuws onder de zon' en de Blogtour.

En er werd al een piepklein tipje van de sluier opgelicht van deel 2... ;-)

Klik op de afbeelding om naar het gesprek te gaan! 


De Blogtour nabeschouwing ;-)

Wat een heerlijke 15 dagen waren het. De recensies waren vele malen beter dan ik had durven hopen en er zijn uitspraken gedaan waar ik bijna van naast mijn schoenen ging lopen, haha! Alle bloggers nogmaals onwijs bedankt. Jullie waren mijn gouden randjes de afgelopen twee weken. Ik heb van elke recensie de mooiste quote eruit gevist. Gaan jullie die lekker lezen, ga ik nog wat nagenieten.


De blogtour recencies!


Recensie: Followmemovebooks (23-09-2022...ja, echt)

Allereerst moet ik door t stof! Ik heb me verpland, en hoe dat mogelijk is, is echt onmogelijk!! 12 September hebben Marieke en ik de hele blogtour  van `Iets nieuws onder de zon´ nog besproken in een leuke, toffe en gezellige live! Terug kijken kan hier  Maar op mijn lijstje op mijn mobiel had ik de 29e opgeschreven. Vraag me niet waarom ik het niet door had. Tot ik vanochtend opstond voor het werk en ik een super lief berichtje las dat ik had gekregen van Marieke, of alles goed was omdat ze de recensie niet had gezien…. Nogmaals sorry Mariek voor deze extra lange spanning voor je!

Lees meer »

Recensie: GewoonIloon (25-09-2022)

In 2021 ontving ik heel veel boeken van verschillende uitgeverijen en las ik me suf om recensies te schrijven. Dit jaar wilde ik graag mijn eigen boeken uitkiezen om te lezen en om over te schrijven. Toen Marieke Douwes bloggers zocht voor de blogtour van haar nieuwste boek Iets nieuws onder de zon werd ik wel meteen enthousiast. Vandaag, 25 september, is het mijn beurt om te vertellen wat ik van deze feelgood vind. ‘ “Schat, ik hou van je, maar… Je bent vijfentwintig, hebt een baan waar je niet gelukkig van wordt en maakt je nog steeds zorgen om mij terwijl dat niet meer nodig is.” 

Lees meer »

Recensie: Jaimyseatsleepread (24-09-2022)

Sinds het overlijden van haar vader zijn Daphne en haar moeder vier handen op één buik. Dat haar moeder opeens wat ruimte voor zichzelf nodig heeft, ziet Daphne totaal niet aankomen. Haar moeder steunt op haar en kan toch zeker niet zonder haar? Toch besluit ze op het aanbod in te gaan om deze zomer naar Westzand te gaan en daar bij de oude vriendin van haar oma in de winkel te werken. 

Lees meer »

Recensie: Inemarialeest (22-09-2022)

Een van mijn favoriete auteurs is Jenny Colgan. Ze weet steevast haar plot op een descriptief knappe wijze in een mooie setting in te bedden, haar emotierijke personages wil je maar al te graag in je hart sluiten en het verhaal bezorgt je op het einde altijd een warm gevoel.

Lees meer »

Recensie: Snippers_Co. (21-09-2022)

Daphne haalt weinig voldoening en plezier uit haar baan als secretaresse. Ze woont samen met haar moeder, Liesbeth, op de Veluwe. Drie jaar geleden is haar vader overleden en sindsdien heeft ze haar moeder enorm gesteund. Maar die vindt dat het nu tijd is voor haar dochter om meer van het leven te gaan genieten, om eindelijk eens voor zichzelf te kiezen.

Lees meer »

Recensie: deLeestrein (20-09-2022)

 De vijfentwintigjarige Daphne zit in een dip. Na het overlijden van haar vader is haar sociale leven stil komen te staan doordat ze bij haar moeder in de buurt wilde blijven. Ze werkt op een makelaarskantoor maar ook daar vindt ze geen genoegdoening. Uiteindelijk komt, geheel onverwachts, juist haar moeder met de oplossing.

Lees meer »

Recensie: Boekenvansan (18-09-2022)

De cover van het eerste deel van de feelgoodserie  De duinen van Westland  ziet er kleurrijk en aantrekkelijk uit. Ik kreeg er meteen een zomers gevoel bij en keek er naar uit om het verhaal te lezen.

Lees meer »

Recensie: Mariekeleest.nl (17-09-2022)

‘Iets nieuws onder de zon’ is het eerste deel van de driedelige feelgoodserie ‘De duinen van Westzand’. We maken kennis met de 25-jarige Daphne Langeveld, drie jaar na het overlijden van haar vader zit ze een beetje in een dip.

Lees meer »

Recensie: Caroleest (16-09-2022)

Iets nieuws onder de zon is het tweede boek van Marieke Douwes, en het mooie hieraan is, dit boek is pas het eerste deel van een trilogie, namelijk De duinen van Westzand serie. Eerder dit jaar las ik Mariekes debuut roman Klavers, Edelweiss & Sachertorte. Dat was een positieve rollercoaster.

Lees meer »

Recensie: FrisianBooklover (15-09-2022)

Vandaag is het mijn beurt in de blogtour! Eindelijk mag ik mijn mening verkondigen 😂!Iets nieuws onder de zon is het eerste deel in De duinen van Westzand serie. Eerder las ik al Mariekes debuut Klavers, Edelweiss & Sachertorte. Ik was toen gelijk positief verrast. Dus was ik ook heel nieuwsgierig naar haar nieuwe serie!

Lees meer »