Klik hier voor de blogtour van 'Iets nieuws onder de zon'

Klik hier voor de blogtour van 'Als Water en Vuur'

~Blogtour~

 

De Duinen van Westzand, deel 3
~
Uit het juiste hout


Mijn tiental is gevonden!

Helemaal wennen doet het nooit. Als je je blogtour rond hebt, binnen een uur na plaatsing van de oproep. Maar het feit ligt er: tien enthousiaste bloggers gaan het laatste avontuur in Westzand onder de loep nemen. De aftrap is op 1 maart en de hekkensluiter op de 10e. Tien? Ja, geen vijftien. Vijftien dagen werd te lang. Maar ook met tien recensies worden het een paar mooie dagen.

Westzand; one last time!

25 januari 2023


De Samenvatting!

En dan de balans! Want ook al was deze blogtour korter dan de vorige twee... het was een ware sterrenregen!

Zomaar wat feitjes:

* 5 bloggers lazen de eerste delen (nog) niet.
* Er is 7x * * * * gegeven! 
* En 2x * * * * * En ja, van eentje is idd wel de recensie binnen maar zijn de sterren nog niet bekend.
* 2 bloggers lazen met de Spotify playlist ernaast
* 4 bloggers kunnen niet wachten op meer leesvoer van ondergetekende. On it!
* 2 bloggers willen de serie in paperback! In ben voor!!
* 2 bloggers zijn zelfs nog niet klaar in Westzand en willen een deel 4! Sorry... gaat niet gebeuren.
* Hoogste plek op de Hebban Feelgood ranglijst: 6
* Hoogste plek op de algemene Hebban ranglijst: 16!
* Tien bloggers hebben genoten van Westzand!

Dit was hem dan... de allerlaatste blogtour voor 'De Duinen van Westzand'. Ik heb ervan genoten! 

Ben jij hier als Westzand-fan beland en gun jij Westzand nog meer fans! Laat het dan weten en strooi met sterren op de recensiesites zoals Hebban en Goodreads. Dat helpt echt...

Voor nu: ik ga alles (het afgelopen jaar) eens even op me in laten werken en nog even genieten van al die mooie woorden die zo heerlijke EGOVERTROETELEND werken! 

 


De Blogtour recensies!


Recensie Koukleum (8 maart 2023)

Het is weer blogtour-time! Toen Marieke ons vroeg of wij ook weer deel wilden nemen aan de blogtour rondom ‘Uit het juiste hout’, het derde en laatste deel in De duinen van Westzand-serie, hoefde ik niet lang te twijfelen, want de vorige twee delen waren verhalen met een hoog feelgood-gehalte. Enige tijd later ontvingen wij het recensie-exemplaar in onze digitale brievenbus. Hier willen wij Marieke Douwens en HarperFirst natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Lees meer »

Recensie Inge1970reads (6 maart 2023)

Toen ik de #blogtour van deel 1 zag voorbijkomen, meldde ik me aan, maar was ik te laat. Bij deel 2 hetzelfde, weer net te laat. Eindelijk mocht ik met deel 3 dan toch meedoen. Dat beteken dus dat ik deel 1 en 2 nog niet gelezen had voordat ik aan deze begon. Ik was benieuwd of dat een probleem zou worden. En dat werd het.

Lees meer »

Recensie JaimysEatSleepRead (4 maart 2023)

In deel drie van de ‘De duinen van Westzand’-serie volgen we Nikita, de zus en schoonzus van Daphne en Maggie die in de vorige delen de hoofdrol speelden. Nikita is dus zeker geen vreemde en het is ontzettend leuk om haar nu ook echt te leren kennen. 

Lees meer »

Recensie what.priscilla.reads (3 maart 2023)

'Nikita heeft een goed lopend timmerbedrijf, een droom van een boerderij met werkplaats en een leuk sociaal leven. Iedereen die haar kent en ook Nikita zelf dat een vaste relatie niets voor haar is. Maar nu veel dierbare om haar heen de liefde gevonden hebben, voelt Nikita toch een steek van jaloezie. Want alleen thuiskomen in een leeg huis is soms wel heel confronterend.

Lees meer »

Recensie Kim Coenen (2 maart 2023)

Voor het lezen: Na het lezen van deel 1 en deel 2 wilde ik natuurlijk ook weten hoe deze serie zou eindigen. Stiekem hoop ik op Nikita, want door de twee andere delen heen is dat eigenlijk wel mijn favoriete personage geworden en sta ik ook te popelen om haar beter te leren kennen.

Lees meer »

Recensie Lezen met Kim (1 maart 2023)

'Na vriendin Daphne heeft ook zus Maggie haar wederhelft gevonden in het idyllische Westzand. Uiteraard is Nikita blij voor hen, maar misschien (heel misschien!) is ze ook een tikje jaloers. Ze heeft een goedlopend timmerbedrijf, kan uit de voeten met zowel naaldhakken als stalen neuzen en heeft een fijne familie- en vriendenkring. Maar toch, iedere avond thuiskomen in een stil huis begint haar tegen te staan.

Lees meer »