~Blogtour~

 

De Duinen van Westzand, deel 2
~
Als Water en Vuur


En het is weer gelukt!

Dacht ik dat bij mijn oproepje voor de eerste blogtour er een waar DM bombardement was ontstaan... deze keer ging het nog veel sneller! Ik wilde dit keer niet alleen bloggers die bij de eerste blogtour waren maar ook bloggers die nieuw voor mij zijn. En andersom. Ik heb heel wat bloggers moeten teleurstellen en dat is nooit leuk. Maar volgens mij is het een hele mooie lijst geworden! 

Op 20 november gaat de blogtour van 'Als Water en Vuur' van start! Wederom 15 dagen lang zullen bloggers mijn boek beoordelen en ik kan alleen maar hopen dat ze het net zo mooi vinden als het eerste deel... fingers crossed! 

6 november 2022


De Blogtour After Party!

Wat een heerlijke 15 dagen waren het weer! Deel 2 maakte bij de meeste bloggers meer los dan deel 1 en daar werd ik erg blij van. Dat is namelijk exact het gevoel wat ik had tijdens het schrijven. Ook is de 'Missie Standalone' zeer geslaagd. Het blijkt dus dat deel 2 daadwerkelijk los van deel 1 te lezen is. Al is het natuurlijk wel leuker om ze op volgorde te lezen ;-)

Net als bij deel 1 heb ik mooie uitspraken verzameld al viel dat niet mee. De meeste bloggers waren behoorlijk scheutig met hun complimenten! Lees ze op je gemak en lees daarna ook zeker de uitgebreide recensies. Ga ik intussen even verder met glunderen.

 


De Blogtour recensies! 


Recensie Marieke hebban-fabulous-feelgood (02-12-2022)

De feelgoodauteur Marieke Douwes treffen we regelmatig in ons Fabulous Feelgood maandcafé. En daarnaast treft Fabulous Feelgood Marieke haar naamgenoot ook nog weleens (of loopt haar mis) op boeken events. Zo troffen ze elkaar wel op het Valentijnfestival en in de lift bij uitgeverij Harper Collins, maar liepen ze elkaar mis in Utrecht terwijl ze hetzelfde evenement bezochten (Fabulous five) en daar later pas achter kwamen.

Lees meer »

Recensie van koukleum.nl (30-11-2022)

"Wat was ik blij toen Marieke ons benaderde met de vraag of wij interesse hadden om deel te nemen aan de blogtour rondom ‘Als water en vuur’. Het eerste deel ‘Iets nieuws onder de zon‘ las ik met erg veel plezier en natuurlijk was ik razend nieuwsgierig naar dit tweede deel in De duinen van Westzand-serie, geschreven door Marieke Douwes. Ik was vooral nieuwsgierig naar dorpsgeit Bella, want die had in het eerste deel toch echt mijn hart gestolen!

Lees meer »

Recensie van jaimyseatsleepread (29-11-2022)

'Weer terug in één van mijn favoriete (boek)plaatsjes: Westzand. In dit tweede deel volgen we Maggie, die we in Iets nieuws onder de zon al leerde kennen als de zus van Fernando. Het is dus niet alleen leuk om terug te zijn in Westzand, maar ook om de inmiddels bekende personages weer terug te zien, al volgen we dus nu iemand anders, de rest van de inwoners van het kleine kustdorpje komen ook nog ruim aan bod.

Lees meer »

Recensie van joyceslibrary (28-11-2022)

De recensie van Joyce was ook een soort test. Joyce had namelijk 'Iets nieuws onder de zon' nog niet gelezen en we besloten dat zo te laten. Op deze manier konden we perfect testen of mijn idee (heel goed apart van elkaar te lezen) ook klopte...

Lees meer »

Recensie boekenvansan (27-11-2022)

"Vandaag is het mijn beurt om mee te doen aan de blogtour van Als water en vuur. Enorm bedankt @marieke.douwes.fransz dat je me opnieuw uitgekozen hebt na Iets nieuws onder de zon. Ook dank aan @harpercollins_holland.

Lees meer »

Recensie snippers_co (25-11-2022)

💖Na ‘Iets nieuws onder de zon’, het eerste deel van de feelgoodserie ‘De duinen van Westzand’, was ik natuurlijk heel benieuwd naar dit tweede deel. En Marieke Douwes heeft me ook nu weer fijn verrast!

Lees meer »